Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια 96

Η Δήμητρα στο υπόγειο, εγκλωβισμένη, προσπαθεί να κρυφτεί. Ακούει την Τούλα που μιλάει στο τηλέφωνο με τον άντρα της και και πανικόβλητη, κατεβαίνει γρήγορα τις σκάλες και ψάχνει να δει που θα κρυφτεί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Επεισόδιο 96

Η Αρετή καταριέται τον Τάσο, ο οποίος της ανακοίνωσε ότι η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι τους. Την επόμενη μέρα, η Αρετή ενημερώνει την Βασιλική για τον χωρισμό της, κι εκείνη για ακόμα μία φορά της λέει ότι ο Τάσος δεν της γέμισε το μάτι από την αρχή.

Η Αρετή σε έξαλλη κατάσταση περπατάει φουριόζα στον δρόμο. Φτάνει έξω από το σπίτι της Ιουλίας και χτυπάει με γροθιές την πόρτα. Αφού δεν της ανοίγει κανείς την πόρτα, εξοργισμένη πηγαίνει στο καφενείο και επιτίθεται στον Πότη:

Όταν η Βασιλική της λέει ότι γνώριζε για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, την Αρετή την παίρνει το παράπονο.Η Μαργαρίτα βλέποντας την Θεοδώρα θλιμμένη την ρωτά αν ευθύνεται και πάλι ο Παρασκευάς για την κατάσταση της.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης ψάχνει έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο και όταν επιστρέφει η Ειρήνη στο σπίτι της λέει πως όταν έρθει το μωρό στο σπίτι χρειάζεται την βοήθεια της. Λίγο αργότερα, η Ειρήνη πηγαίνει στην μητέρα της και της λέει να να προχωρήσει στην αγορά του σπιτιού, καθώς ο Δημοσθένης έδωσε το οκ.

Ο Στάθης και η Ιουλία φτάνουν στο σπίτι στην Κηφισιά, όπου εκείνη τον ενημερώνει ότι η γυναίκα που θα δούλευε εσωτερική άλλαξε γνώμη και δεν θα πάει. Η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι και η Μαρίνα προσπαθεί να σπάσει τον πάγο, αλλά εκείνη εξακολουθεί να είναι απότομη.

Η Δήμητρα για ακόμα μία φορά μπαίνει στο σπίτι του Ρουσσέα. Στο μεταξύ, ο Στάθης συνεχίζει να πιστεύει ότι η Ιουλία του λέει ψέματα για την εσωτερική γυναίκα που περιμένει.

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος πηγαίνει στο σπίτι του Στάθη για να δει τη Αριάδνη. Ωστόσο, αυτό που στην πραγματικότητα δεν τους αφήνει να χαρούν τον έρωτα τους, δεν είναι η τοποθεσία που συναντιούνται, αλλά ο γάμος του Χρήστου.

Ο Δημοσθένης και η Ξένια πηγαίνουν στην κλινική για να δουν το μωρό. Όταν εκείνος φεύγει η Ξένια κανονίζει πως θα αρπάξει το παιδί και θα εξαφανιστεί.Την ίδια ώρα, η Αριάδνη πέφτει τυχαία πάνω στην Αρετή, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να της μιλήσει άσχημα.