Οι Πανθέοι, σήμερα: Οι πόρτες του ξενοδοχείου της Νίνας Αυγουστάκη ανοίγουν για να υποδεχτούν την αθηναϊκή ελίτ.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι Σημερινό Επεισόδιο 17

Ηθοποιοί: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη)…

Δευτέρα έως Πέμπτη από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ στις 21:00.

Οι Πανθέοι 11/10 Επεισόδιο 17

Οι πόρτες του ξενοδοχείου της Νίνας Αυγουστάκη ανοίγουν για να υποδεχτούν την αθηναϊκή ελίτ που έχει προσκληθεί για τα εγκαίνια της κλινικής του Ανδρέα. Όμως, η λαμπερή βραδιά επιφυλάσσει εκπλήξεις τόσο εντός όσο και εκτός ξενοδοχείου.

Ο Θωμάς, απογοητευμένος, θα δει τη Λιάνα να έρχεται συνοδευόμενη από τον Γαζή, ενώ ο Στάθης θα συναντήσει από κοντά την Αλέκα, τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή αλλά και τον πατέρα της, Ιορδάνη Βαλλίδη, που υπήρξε θύμα του εκβιασμού του Στάθη.

Οι μοιραίες συναντήσεις όμως δεν σταματάνε εδώ. Ο Μαρμάρης θα δει την Πέλλα και θα προσπαθήσει να κρυφτεί. Και ενώ όλοι περιμένουν τον Ανδρέα να βγάλει λόγο, θα εισβάλλει ο Κίτσος με άγριες διαθέσεις που θα προκαλέσει μεγάλη ταραχή όχι μόνο στη Μάρμω αλλά σε όλους τους καλεσμένους.

Και ενώ η βραδιά συνεχίζεται, έξω από το ξενοδοχείο ένα πλήθος αντεξουσιαστών, με τη Ματούλα ανάμεσά τους, διαδηλώνει εναντίον του Μεταξά προκαλώντας ταυτόχρονα φασαρία και επεισόδια…