Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης είναι απρόσεκτος και ο κλοιός στενεύει γύρω από το πρόσωπο του όλο και περισσότερο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

«Ο Παράδεισος των κυριών», απόψε 11/10 στις 20:00

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου…

Ο Παράδεισος των κυριών 2ος Κύκλος 11/10 Επεισόδιο 13

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και σειρά του Σίμου, να μάθει το μεγάλο μυστικό της Αμαλίας. Η Αμαλία ζητά από τον Σίμο, να περάσει έξω από το γραφείο τους, για να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον Μάρκο, ο Σίμος όμως κρύβεται και ακούει τη συνομιλία..

Ο Χριστόφορος έχει προχωρήσει με την έγκριση του δανείου προς τον Πάρη, ζητώντας όμως αντάλλαγμα. Ο Μάρκος ζητά και πείθει τον Πάρη, να μιλήσει στην Γεωργία για τον βιασμό της Αμαλίας, πριν το εξιτήριο της από μαιευτήριο.

Ο Αποστόλης είναι απρόσεκτος και ο κλοιός στενεύει γύρω από το πρόσωπο του όλο και περισσότερο. Σε ακόμα πιο δύσκολη θέση θα βρεθεί ο Χρήστος, όταν θα του χτυπήσει την πόρτα ο υπαστυνόμος Γιαμμαλής για το ίδιο θέμα.