Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία βρίσκεται στο μεγαλύτερο αδιέξοδο της ζωής της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας: Αδιέξοδο

Η επιθυμία του Γιωργίκη να παντρευτεί την Ιουλία προκαλεί την έντονη αντίδραση της Χάδω, η οποία αντιτίθεται αποφασιστικά σε αυτόν τον γάμο. Στο μεταξύ, η ανακοίνωση της εθελοντικής παράδοσης του Στράτου προκαλεί αναταραχή στο σπίτι των Ραζίνηδων. Η Αλεξάνδρα, επιθυμώντας να βοηθήσει τον αδερφό της, αναλαμβάνει την αποστολή να βρει την Ιουλία και να της εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αναβάλουν τα σχέδιά τους.

Στη συνέχεια, αποφασίζει να προσλάβει τον νεαρό δικηγόρο Δημήτρο Ατζαλίνα για να υπερασπιστεί τον πατέρα της. Ωστόσο, ο Στράτος δεν δείχνει καμία πρόθεση να δεχθεί τη βοήθειά του.

Ταυτόχρονα, ο Γρηγόρης, που συνεχίζει να σκέφτεται την Ιουλία, επιτυγχάνει να τη συναντήσει και να της δώσει νέους όρκους αγάπης και της υπόσχεται ότι θα την πάρει μαζί του για την Αθήνα. Κανείς όμως από τους δύο δεν γνωρίζει ότι ο Γιωργίκης αποφασίζει να στείλει προξενιό στην Ιουλία μέσω της Κερασίας.

Η Χάδω, εξοργισμένη, αναθέτει στον κουμπάρο και φίλο του, τον Στασινόπουλο, να προσπαθήσει να τον πείσει και να τον αποτρέψει. Εν τω μεταξύ, στο αρχοντικό των Ραζίνηδων, μια παρεξήγηση οδηγεί τον Χρήστο και τη Στεφανία να πιστεύουν ότι το προξενιό αφορά τον γιο του Γιωργίκη, και όχι τον ίδιο.

Όταν η Ιουλία μαθαίνει για το προξενιό του Προβιού, αντιδρά με τέτοιο πανικό που φτάνει στα όρια του θανάτου.

Το σοβαρό ατύχημα που παθαίνει κάνει τον Γιωργίκη να νιώθει ενοχές και τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην οικογένεια Σκούταρη, επιθυμώντας να τους προσφέρει την απαραίτητη βοήθεια. Ταυτόχρονα, ο Γρηγόρης, μαθαίνοντας τι συμβαίνει με την Ιουλία, προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να εντοπίσει το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Ο Ζήσης αναλαμβάνει τον ρόλο του «ταχυδρόμου» για να διευκολύνει την επικοινωνία του ζευγαριού, αλλά η Στάσα προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η κόρη της. Η Ιουλία, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, παρόλο που αρνείται την πραγματικότητα, δεν γνωρίζει ότι την περιμένει ένα αναπάντεχο νέο από τους γιατρούς, το οποίο θα την οδηγήσει στην πιο δύσκολη κατάσταση της ζωής της μέχρι σήμερα…