Το τρίτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Famagusta, την Κυριακή 4/2, προβλέπεται να προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση, με την Χριστίνα να εμμένει στην άποψη ότι ο Μάικλ δεν έχει εμπλακεί στον θάνατο της Ελένης.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη νέα σειρά του Mega, «Famagusta».

Η οικογένεια Σέκερη βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση, από την απουσία της Ελένης. Η Δάφνη, καταβεβλημένη, προσπαθεί να λύσει το παζλ στην κατοικία του Μάικλ, καθώς ανακαλύπτει ότι η Ελένη είχε δεσμό με έναν παντρεμένο άνδρα.

Τα στοιχεία που βρήκε η αστυνομία μέσα στην κατοικία του Μάικλ τον καταδεικνύουν ως τον κύριο ύποπτο για τον θάνατο της Ελένης. Ενώ αυτός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, η Χριστίνα, γεμάτη αμφιβολίες, σκέφτεται κατά πόσο είναι ένοχος.

Ο Αντρέας δίνει υπόσχεση να ψάξει την υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα η Μαίρη, βρισκόμενη στο Λονδίνο για να επισκεφθεί την αδερφή της και τη μητέρα του Μάικλ, σκαλίζει το παρελθόν. Στη πόλη του Λονδίνου, η Κατερίνα, συνεργάτης του Μάικλ στο ντοκιμαντέρ, γνωστοποιεί στη Σοφία τη συλληψή του.

Η Σοφία αποφασίζει να συνεχίσει τη δουλειά τους μόνη της, καταγράφοντας μία ακόμη ανατριχιαστική ιστορία του παρελθόντος. Ο Αντρέας πείθει τον Παύλο να επισκεφθούν έναν ειδικό διακεκριμένο γιατρό στο Λονδίνο, με διακαή πόθο να βρεθεί κάποια θεραπεία για το πρόβλημα που έχει.

Σε μια απόπειρα να στηρίξει τον Μάικλ, η Σοφία έρχεται σε επαφή με την Χριστίνα, φέρνοντας κοντά τις δύο μητέρες, την βιολογική και την θετή, σε μία εξαιρετικά συγκινητική συνάντηση. Καθώς αποκαλύπτονται πολλές αλήθειες, η οικογένεια Σέκερη αντιμετωπίζει την ανατριχιαστική πραγματικότητα του παρελθόντος και του παρόντος, με κάθε απάντηση να δημιουργεί νέα ερωτήματα.