Η Εύα δίνει εντολή θανάτου για τον Μαθιό

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η συνέχεια της σειράς «Σασμός» συγκλονίζει, με τον Μαθιό να βρίσκεται αντιμέτωπος με την εντολή θανάτου που δίνει η Εύα.

Μετά την εξαφάνιση του Αντρέα, ο Μαθιός ηρεμεί, νομίζοντας πως η ζωή του δεν βρίσκεται πλέον υπό απειλή. Ωστόσο, η πραγματικότητα αποδεικνύεται διαφορετική, καθώς ανακαλύπτει ότι έχει έναν ακόμα εχθρό, την Εύα. Με σκοπό να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού της, του Ευθύμη Φαρμάκη, η Εύα επηρεάζεται από στοιχεία που την πείθουν για την ενοχή του Μαθιού. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, δίνει εντολή για μια επιθετική ενέργεια εναντίον του.

Η Εύα εμπιστεύεται έναν άντρα να τοποθετήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του Μαθιού. Η βόμβα τοποθετείται και όσα ακολουθούν σοκάρουν. Ο Μαθιός ζητάει από έναν εργάτη να μετακινήσει το αυτοκίνητό του. Καθώς εκείνος γυρίζει το κλειδί για να βάλει μπρος το αυτοκίνητο, γίνεται έκρηξη και χάνει τη ζωή του.

Ο Μαθιός τότε συνειδητοποιεί ότι κάποιος του είχε στήσει παγίδα θανάτου. Η Εύα, από την πλευρά της, νιώθει ενοχές για τον άδικο θάνατο ενός ανθρώπου, ενώ οι Σταματάκηδες συνειδητοποιούν ότι αντιμετωπίζουν πολλαπλές απειλές. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως πρέπει να προστατευτούν, καθώς υπάρχει κάποιος που θέλει πάση θυσία να δει νεκρό τον Μαθιό.