Η Άννα για ακόμα μία φορά επιμένει να της πει ο Αποστόλης ποιος είναι ο παντρεμένος που έχει παράνομη σχέση, αλλά εκείνος κρατά το στόμα του κλειστό: «Όχι λέμε! Θα μιλήσω σε κάποιον που μπορεί να σώσει την κατάσταση! Δεν θα εκθέσω τους ανθρώπους μόνο και μόνο για να ικανοποιήσω τη δική σου περιέργεια, ή του άντρα σου! Ξέρω πού πρέπει να μιλήσω», της ξεκαθαρίζει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης κουβεντιάζει με την Αριάδνη και τελικά ανακαλύπτει πως η κόρη του δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη. Ωστόσο, συνεχίζει να είναι ανήσυχος με το μελαγχολικό της πρόσωπο. «Δεν είμαι μελαγχολική, κουρασμένη είμαι. Κουράζομαι στη δουλειά, πολύ. Έχει απίστευτο κόσμο η ταβέρνα», του λέει για να τον καθησυχάσει και ο Στάθης σκέφτεται ‘οτι ίσως της λείπει κάποια βιταμίνη.

«Αύριο θα πάμε στη γιατρό, να σου πάρει αίμα» της λέει του απαντά επιθετικά: «Να σου θυμίσω ότι είμαι ενήλικη». «Για οτιδήποτε άλλο εκτός απ’ τα θέματα υγείας. Δεν υπάρχει περίπτωση! Θα σκοτωθούμε, στο λέω. Αύριο νηστικιά, πρωί-πρωί!», της τονίζει και η Αριάδνη εκνευρίζεται.

Από την άλλη, ο Δημοσθένης πηγαίνει στην Ασπασία για να συνεχίσουν την κουβέντα που άφησαν στη μέση. Εκείνη ανοίγει το συρτάρι και το δίνει πίσω το κόσμημα που της χάρισε.

«Αν δεν το πάρεις, θα το πετάξω στα σκουπίδια! Δεν θέλω να το δει η Αρετή πουθενά και να αρχίσει τα κουτσομπολιά. Γι’ αυτό το έκρυψα», του λέει και ο Δημοσθένης προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη.

«Ασπασία, μπορούμε επιτέλους να αφήσουμε πίσω μας τα πείσματα και τους εγωισμούς; Αφού θέλεις να γυρίσεις πίσω, το ξέρω. Όσο με έχεις ανάγκη εσύ, άλλο τόσο σε έχω κι εγώ», της απαντά αλλά η Ασπασία δεν κάνει πίσω.

«Δημοσθένη, δεν γυρίζω, τελείωσε! Βαρέθηκα να είμαι το θύμα σου! Φτάνει πια! Καιρός να κοιτάξω και λίγο τον εαυτό μου! Προχωράω κανονικά!», του λέει με θάρρος.