Το δράμα για τον Ντίνο αρχίζει όταν η Μιράντα και ο Φώτης ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” του Alpha TV.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Μετά την ανακάλυψη ότι η Αμαλία είναι δικό της παιδί από το ειδύλλιο που είχε με τον Ντίνο στο παρελθόν, η Μιράντα αποφασίζει να τον αφήσει. Ο Ντίνος, που δεν έχει ιδέα για τις αλλαγές στη ζωή της Μιράντας, προσπαθεί να κατανοήσει τη ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά της. Αργότερα, η Μιράντα ζητά από τον Φώτη να την βοηθήσει έτσι ώστε να κάνει τον Ντίνο να σταματήσει να ελπίζει ότι θα τα ξαναβρούνε.

Ο Ντίνος όταν πετυχαίνει τη Μιράντα στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον πρόδοσε και γιατί παραχώρησε το μερίδιό της στον “Παράδεισο” στον Σίμο. Τότε η Μιράντα του λέει ότι η αιτία είναι η Αμαλία που δεν της μεταβίβασε το ποσοστό της..

Επίσης, ο Ντίνος αποφασίζει να ξεπεράσει την εγκατάλειψη της Μιράντας. Ο θυμός του βέβαια είναι ακόμη μεγάλος καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, ενώ τώρα πιστεύει ότι ακόμη και η Αμαλία συνωμοτεί εναντίον του.