Η Ιουλία νιώθει ανακούφιση που μπορεί να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στο αγέννητο παιδί της και να σώσει την υπόληψή της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ανακαλύπτει ότι ο Γιωργίκης είναι φρόνιμος, ήρεμος και δοτικός, χαρακτηριστικά που την ενθαρρύνουν. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, ο Γιωργίκης αρχίζει να αλλάζει προς το χειρότερο.

Η συμπεριφορά του γίνεται άκρως επιβλαβής και βίαιη. Αρχίζει να ελέγχει την Ιουλία, να την απομονώνει και να κακοποιεί τόσο αυτήν όσο και τον γιο τους, τον Χρήστο. Το πολυτελές αρχοντικό μετατρέπεται σε φυλακή για την Ιουλία, και οι καβγάδες γίνονται συχνοί.

Ο αληθινός εφιάλτης για την Ιουλία, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, ξεκινά όταν ο Γιωργίκης δείχνει την πραγματική του, σκοτεινή πλευρά. Ξαφνικά, ο άντρας αυτός γίνεται επιθετικός και βίαιος, κάνοντάς την να νιώθει τρομοκρατημένη. Αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε μια επικίνδυνη κατάσταση.

Παράλληλα, η μητέρα της, Στάσα, δεν γνωρίζει τίποτα για τα βασανιστήρια που υφίσταται η κόρη της. Αντίθετα, την συμβουλεύει να είναι υπομονετική και να σκέφτεται πρώτα το αγέννητο παιδί που μεγαλώνει στα σπλάχνα της.

Η Ιουλία, παρά τον φόβο και την ανασφάλειά της, προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της και τον γιο της από την βία του συζύγου της, ενώ παράλληλα αναζητά ενδείξεις για το παρελθόν της οικογένειάς του και τον λόγο πίσω από τη σκοτεινή συμπεριφορά του.