Η Μάγισσα – Δυστυχώς, τίποτα δε θα παραμείνει όπως ήταν για τον Τζανή στη σειρά. Παρά την αίσθησή του ότι κατέχει την απόλυτη εξουσία, η αλήθεια που αποκαλύπτεται θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Η Μάγισσα – Σοκ – Καθαρίζει την ίδια του την μάνα

Ο Κανέλλος θα αποκαλύψει ανοιχτά στον Τζανή ότι η Δαμιανή, η ίδια η μητέρα του, δολοφόνησε το βρέφος, καθώς έμαθε ότι δεν ήταν γιος του Μάρκου, αλλά δικός του. Ο Τζανής θα σοκαριστεί από αυτήν την αποκάλυψη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κανέλλος θα απομακρύνει τον ανιψιό του από τον πύργο, αλλά εκείνος θα επιστρέψει έχοντας στο μυαλό του μόνο την εκδίκηση. Ο σκοπός του είναι να εκδικηθεί τη μητέρα του για το κακό που έκανε στην οικογένειά του.

Η Δαμιανή, παρόλο που υποστηρίζει ότι είναι στο πλευρό του Τζανή, δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην οργή του γιου της και θα τρομοκρατηθεί. Έτσι, ξεκινά ένας νέος πόλεμος που διχάζει την οικογένεια. Ποια θα είναι η αντίδραση της Δαμιανής; Και μήπως ο Τζανής θα φτάσει στο σημείο να σκοτώσει τη μητέρα του; Όλα παραμένουν αβέβαια καθώς η ένταση ανεβαίνει στο αποκορύφωμά της. Ποιος θα επικρατήσει σε αυτήν τη μάχη εκδίκησης και αντιπαλότητας, ο Τζανής ή η Δαμιανή; Θα ανακαλύψει ο Τζανής τον πραγματικό του εαυτό στην πορεία της εκδίκησής του; Ή μήπως η Δαμιανή θα καταφέρει να αποτρέψει την καταστροφή της οικογένειάς της;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ