Στην τηλεοπτική σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών“, ο Βύρωνας είναι προβληματισμένος και επιδιώκει να συναντήσει τη Ζαχαρούλα με σκοπό να της εκφράσει την ειλικρινή του μεταμέλεια.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Από την άλλη πλευρά, η Βικτώρια και η Δωροθέα αισθάνονται βαθύτατα απογοητευμένες διότι δεν κατόρθωσαν να εμποδίσουν τον γάμο μεταξύ του Σίμου και της Αμαλίας. Επιπλέον, η Δωροθέα έχει βάλει σκοπό να δυσκολέψει την καθημερινότητα της Αμαλίας, προκαλώντας έντονη αντίδραση και εκνευρισμό στον Σίμο.

Στην κατοικία του Χριστόφορου Μπουραντά, άλλη μία γυναίκα επιδιώκει κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Η Στέλλα, με αποφασιστικότητα επιχειρεί για άλλη μια φορά να μπει στην κρεβατοκάμαρα του Χριστόφορου, κάνοντας ένα βήμα πιο πέρα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μεταξύ του Ρένου και του Φώτη, έρχεται στο φως μια αποκάλυψη αναφορικά με τον κοινό τους παρελθόν σε ένα ορφανοτροφείο. Από την άλλη, ο Σωτήρης κάνει μια αναπάντεχη επίσκεψη στην Όλγα, με σκοπό να της θέσει μια ερώτηση που θα την αφήσει έκπληκτη. Εν τω μεταξύ, ο Αποστόλης μεταφέρει κάποια αισιόδοξα νέα στον Πάρη και την Όλγα, παρόλα αυτά διατηρεί μυστικό τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να τα πραγματοποιήσει. Τέλος, ο Σίμος μεταφέρει φωτογραφίες από τον γάμο στο γραφείο προκειμένου να τις δείξει, με τον Ντίνο να αντικρίζει κάτι σε μία από αυτές που τον προβληματίζει βαθιά.