Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Μιράντα ανησυχεί όταν συνειδητοποιεί πως η Αμαλία συναντιέται κρυφά με τον Ντίνο και φοβάται ότι δεν τον έχει ξεπεράσει. Παράλληλα, ο Πάρης αποκαλύπτει στη μητέρα του την αλήθεια για τον πραγματικό πατέρα του Σίμου, έναν Εβραίο με το όνομα Ιωσήφ, όπως του είχε αποκαλύψει ο πατέρας του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Στοιχείο φωτιά καίει την Βικτώρια

Η Όλγα δυσανασχετεί με την πληροφορία αυτή και αναπολεί παλιά γεγονότα. Σκανάροντας παλιές φωτογραφίες, εντοπίζει μια εκείνης, της Βικτώριας, της Αντιγόνης και του Ιωσήφ, και θυμάται πώς η Βικτώρια είχε αναπτύξει ενδιαφέρον για τον Ιωσήφ από τότε. Ο Χρήστος, αφού βλέπει ότι η Βικτώρια τη γλίτωσε ξανά, μιλάει με τον Σωτήρη και του λέει να βρει τον βιολογικό πατέρα του Σίμου για να μπορέσουν στη συνέχεια να τον ξεσκεπάσουν.

Παράλληλα, η Γεωργία παραλαμβάνει έναν φάκελο από τους Μπουραντάδες με κάποια έγγραφα σχετικά με τον Άγη, αλλά μέσα στον φάκελο υπάρχει και κάτι που της κινεί την περιέργεια. Είναι ένα πιστοποιητικό γέννησης του Άγη που γράφει ότι έχει γεννηθεί στην Αθήνα, ενώ η Βικτώρια είχε πει ότι τον είχε γεννήσει όταν έλειπε στο εξωτερικό.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ