Έρωτας φυγάς: Αναμένουμε με αγωνία τα επόμενα επεισόδια της σειράς “Έρωτας Φυγάς” που ήταν μια έκπληξη της περσινής σεζόν στο Open…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες από το πρώτο επεισόδιο. Τα νέα spoiler φέρνουν μία νέα δολοφονική επίθεση αλλά και μία εξομολόγηση καρδιάς που θα ανατρέψει τα πάντα.

Όλα ξεκινάνε από την εμμονή της Ευγενίας με την Αλεξάνδρα. Η Ευγενία κάνει μια απόπειρα δολοφονίας προς την Αλεξάνδρα σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατήσει τον Μάρκο δίπλα της. Η Αλεξάνδρα όμως θα αντιδράσει παλεύοντας για τη ζωή της και τραυματίζεται σοβαρά. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ όλοι πιστεύουν ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Λίγες μέρες αργότερα, η Αλεξάνδρα συνέρχεται και αποφασίζει να αποκαλύψει στον Μάρκο την αλήθεια για τον Γιωργάκη. Φοβούμενη για το μέλλον του παιδιού τους, αποκαλύπτει όλα τα μυστικά και τις απειλές που δέχτηκε. Ο Μάρκος απογοητεύεται από τη γυναίκα που αγαπάει και στρέφει τον θυμό του προς τον Ιάσονα. Άραγε η Αλεξάνδρα θα τον προλάβει;