Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης εξηγεί στον Κουράκο τι τον οδήγησε να αλλάξει επαγγελματική πορεία, λέγοντας του ότι είναι πρόθυμος να παράσχει βοήθεια στο Σώμα, όποτε αυτό του ζητηθεί. Ο Δημοσθένης αντιλαμβάνεται ότι η Ειρήνη φαίνεται να έχει βρει νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Έχοντας αυτήν την υποψία, προσπαθεί να ανακαλύψει την ταυτότητα του νέου της φίλου…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη είναι επιφυλακτική

Ο Λυκούργος ασκεί πίεση στον Χρήστο για να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Αφροδίτη, προτείνοντας του να προχωρήσει σε γάμο. Η Αριάδνη ζητά από τον Στάθη να υποβληθούν σε έλεγχο DNA για να εξακριβώσουν τη γενετική τους σχέση, ενώ εκείνος προσπαθεί να την προσεγγίσει συναισθηματικά και να την πείσει να του μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια.

Αρχικά, η Αριάδνη είναι επιφυλακτική, αλλά τελικά εξομολογείται κάποιες λεπτομέρειες για τους θετούς της γονείς. Ταυτόχρονα, στη ζωή της εμφανίζεται ένας άνδρας που την ταράζει και τη φοβίζει.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Χρυσούλα βρίσκει ένα σημείωμα στο σπίτι του Στάθη, που έχει το όνομα και το τηλέφωνο της Αριάδνης. Αμέσως ενημερώνει την Αρετή γι’ αυτό το εύρημα, κι εκείνη αρχίζοντας να σκέφτεται διάφορα ενδεχόμενα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, καλεί την Αριάδνη και την βρίζει. Από την άλλη, ο Λυκούργος προσπαθεί να πείσει τον Παρασκευά να μην εγκαταλείψει τις νομικές σπουδές, αλλά πέφτει σε τοίχο.