Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Φίλιππου να βγάλει βόλτα τον Μπεν και ταραγμένη καταλαβαίνει πως κάποιος είναι μέσα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 27-28

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 30/8 Επεισόδιο 27-28

Η Λουίζα, που μένει στο σπίτι του Θέμη, αγωνιά για τον Άρη, που δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί της. Τελικά ο Άρης τηλεφωνεί στο κινητό της Χριστίνας και τους λέει ότι είναι καλά. Η Χριστίνα στέλνει στη Μαρήλια το νούμερο απ΄ το οποίο επικοινώνησε ο Άρης μαζί τους, αλλά, η Μαρήλια διστάζει να τον καλέσει.

Ο Στέφανος λέει στο Νικόλα ότι η Χάρις έμαθε για ένα συμβάν από τότε που ήταν στη σχολή Αστυνομίας και είχε χτυπήσει έναν συνάδερφο του, τον Λευτέρη Τρύφωνος. Ο Νικόλας πιστεύει πως αυτό δε θα είναι πρόβλημα για την υιοθεσία της Αμάλα, αλλά, ο Στέφανος ανησυχεί.

Η εξέταση του όπλου που βρέθηκε στο σπίτι του Φίλιππου δείχνει πως η σφαίρα που σκότωσε τον Πολυβίου προήλθε απ΄ αυτό. Ο Άλκης λέει στο Στέφανο να βγάλουν ένταλμα σύλληψης για τον Φίλιππο.

Η Ειρήνη, πολύ ανήσυχη για τον Φίλιππο, πάει στον Χριστόφορο και τον ρωτάει πού κρύβεται ο Φίλιππος για να πάει να τον δει.

Η Χάρις συναντάει τον Λευτέρη Τρύφωνος, τον αστυνομικό, που είχε χτυπήσει ο Στέφανος, όταν ήταν κι οι δυο μαζί στη σχολή κι ο Λευτέρης της λέει κάτι για τον Στέφανο, που την αφήνει άφωνη. Ο Λευτέρης, ο συμφοιτητής του Στέφανου στη σχολή Αστυνομίας, λέει στη Χάρις ότι ο Στέφανος τα είχε στη σχολή με τον συμφοιτητή τους, τον Πάρι Αδαμίδη. Η Χάρις, θορυβημένη, τον ρωτάει, αν είναι απόλυτα σίγουρος ότι ο Στέφανος είναι γκέι.

Ο Χριστόφορος προειδοποιεί την Ειρήνη για την Έλενα. Της λέει πως πήγε στην Κύπρο για να βρει αυτόν, αλλά, δεν ξέρει ακόμα γιατί κι αν την έστειλε κάποιος. Μετά της λέει πως θυμήθηκε κάτι από παλιά, αλλά, δεν είναι ακόμα σίγουρος, αν συνέβη πράγματι ή αν είναι μπέρδεμα στο μυαλό του.

Η Έλενα τηλεφωνεί στη Σοφία να της ζητήσει συγνώμη που έφυγε απ΄ το μαγαζί της τις προάλλες τόσο βιαστικά για να προλάβει την Ειρήνη κι η Σοφία, που θέλει να μάθει πώς γνωρίστηκαν η Ειρήνη με την Έλενα και ποιος είναι ο Μανώλης, που ανέφερε η Έλενα, της λέει να πάει απ΄ το μαγαζί να δοκιμάσει κάτι σπέσιαλ που έφτιαξε.

Η Μαρήλια, που ανησυχεί για τον Άρη, πάει στο σπίτι του φίλου του, όπου κρύβεται ο Άρης. Εκείνος τα βάζει μαζί της που πήγε εκεί κι η Μαρήλια καταλαβαίνει πως κάτι σοβαρό του συμβαίνει.

Η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Φίλιππου να βγάλει βόλτα τον Μπεν και ταραγμένη καταλαβαίνει πως κάποιος είναι μέσα.