Μετά την ομολογία του, ο Γεράσιμος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, καθώς εκείνος είναι ο υπεύθυνος για τον φόνο του Άκη. Ωστόσο, η Λίνα φέρει βαριές τύψεις γι’ αυτή την κατάσταση, και η απόρριψη από τον Θοδωρή την κάνει να λάβει την σημαντική απόφαση να ομολογήσει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Η Χρύσα αναζητά απεγνωσμένα ένα πλαστό διαβατήριο προκειμένου να εξασφαλίσει τη φυγή της κόρης της, της Λίνας, στο εξωτερικό. Γνωρίζει ότι μόνο μακριά από τη χώρα, η κόρη της μπορεί να αποφύγει τον κίνδυνο και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Έτσι, επικοινωνεί με τον Περικλή, ο οποίος της έχει αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα ως πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών και όχι ως γιατρός, και τον παρακαλεί να την βοηθήσει.

Ο Περικλής συμφωνεί να ενεργήσει ως μεσάζοντας, αλλά ζητάει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων για να ολοκληρώσει την αποστολή. Όταν τους ξανασυναντάει, ανακοινώνει στην Χρύσα ότι όλα έχουν τακτοποιηθεί, και εκείνη του παραδίδει τα χρήματα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ένα μήνυμα φτάνει στον Δημήτρη, αναφέροντας: “Ο Γεράσιμος δεν σκότωσε τον Άκη.”

Ο Θοδωρής δείχνει τα βίντεο με τις καταθέσεις στον Σταύρο. Κοιτάζουν τα βίντεο επανειλημμένα. Καθώς παρατηρούν τις καταθέσεις, ο Σταύρος αναρωτιέται αν η Λίνα, παρά την εμφάνισή της ως ένα γλυκό κοριτσάκι, μπορεί να είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του Άκη. Ο Ανδρέας απαντά ότι έχουν δει πολλά περίεργα πράγματα στη δουλειά τους.

Στο μεταξύ, η Λίνα αντιμετωπίζει τη δυσαρέσκεια του Θοδωρή, ο οποίος την αποφεύγει και αρνείται να επικοινωνήσει μαζί της. Νιώθει ότι την κατηγορεί για το γεγονός ότι ο παππούς του βρίσκεται στη φυλακή εξαιτίας της.