Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της Νέλλυς ανακοινώνονται, επιβεβαιώνοντας ότι υπήρξε κακοποίηση πάνω της. Παρόλα αυτά, ο ψυχίατρος του Πάρη ύστερα από μια συνομιλία που έχει μαζί του, υπονοεί το ενδεχόμενο ότι ο Πάρης μπορεί να ήταν ναρκωμένος κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Συνεπώς, προτείνει στην Όλγα και τον Σωτήρη να υποβληθούν σε εξετάσεις προκειμένου να εξακριβώσουν αυτήν την πιθανή πτυχή του περιστατικού.

Η Όλγα, σύμφωνα με το περιοδικό 7μέρεςTv, παρ’ όλες τις αντιρρήσεις, αποφασίζει να συναντήσει απευθείας τη Νέλλυ για να διαπιστώσει την αλήθεια. Οι ψευδείς και θεατρινίστικες εξηγήσεις της κοπέλας δεν την πείθουν, και τη ρωτά αν υπήρξε κάποια αμοιβή για να εμπλακεί τον γιο της στο περιστατικό.

Προτείνει ακόμη να της προσφέρει χρήματα για να πει την αλήθεια, αλλά αποδεικνύεται ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο, καθώς τα διαθέσιμα στοιχεία δεν επαρκούν για να στηρίξουν την κατηγορία του βιασμού. Τότε όμως, η κατάθεση της Αμαλίας κατά του Πάρη επιβεβαιώνει το ιστορικό της επίθεσης και έχει κρίσιμο ρόλο στην πορεία της υπόθεσης.