Η Μάγισσα εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Κυπριανή θα έρθει σε άγρια ρήξη με τον Σπήλιο, και εκείνος επιτίθεται στη μητέρα του. Η Θεοφανώ θα αναδείξει την αλήθεια στον Σπήλιο, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το παρελθόν του.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Σε μαγεύει και δε βλέπεις καθαρά

Παράλληλα, το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας του θα αποκαλυφθεί, οδηγώντας τον σε σύγκρουση μαζί της. “Σου το είπα να την σκοτώσεις και δεν με άκουσες. Σε καταστρέφει, δεν το βλέπεις; Όπως έκανε με τον πατέρα σου, έτσι θα κάνει και μαζί σου αυτό το διαβολογύναικο. Σε μαγεύει και δε βλέπεις καθαρά”, του λέει η Κυπριανή. Ο Σπήλιος, εξοργισμένος, της φωνάζει: “Πάψε πια! Μη με ζαλίζεις άλλο με τις τρέλες σου. Εσύ μας έχεις διαλύσει, ανάθεμα τη στιγμή που σε έφερα πίσω”.

Η Κυπριανή, γεμάτη μίσος για τη μάγισσα, θα τα βάλει μαζί του, με τραγικά αποτελέσματα. Η αρχή του τέλους έχει φτάσει και η τελική αναμέτρηση θα γίνει μεταξύ της Κυπριανής και της Θεοφανώς. Η σύγκρουση μεταξύ της Κυπριανής και της Θεοφανώς φαίνεται να είναι αναπόφευκτη. Καθώς οι δυο τους συγκρούονται σε έναν αγώνα εξουσίας και επιρροής, οι σκοτεινές αλήθειες που θα αποκαλυφθούν μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο όχι μόνο τις ζωές τους, αλλά και την ίδια την ισορροπία του κόσμου τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ