Η Γη της Ελιάς: Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Γη της Ελιάς» ολοκληρώθηκε με ένα διπλό, συγκλονιστικό επεισόδιο. Οι συντελεστές αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και ανακοίνωσαν ότι η σειρά θα επιστρέψει το φθινόπωρο για την τρίτη σεζόν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Τέλος η εγκυμοσύνη της Μαρίνας…

Στην αρχή της τρίτης σεζόν, η Μαρίνα βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων. Η οικογένεια των Βρεττάκων αναμένεται να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες.

Πολλές συμφορές θα τους πλήξουν, αλλά κυρίως τη Μαρίνα και τον Μάνο, που θα πενθήσουν για το μωρό τους πριν καν γεννηθεί. Μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο σπίτι του Ισίδωρου στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν, η Μαρίνα κατέρρευσε και αυτί είχε σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή η δική της όπως και του παιδιού της.

Με τον Μάνο στο πλευρό της, πηγαίνουν στον γιατρό για εξετάσεις και υπέρηχο. Τα αποτελέσματα είναι σοκαριστικά, καθώς η καρδιά του μωρού δεν χτυπά πια, έτσι ο γιατρός τους λέει ότι το παιδί δεν θα γεννηθεί ποτέ, αφού είναι νεκρό.

Η είδηση σοκάρει τη Μαρίνα και τον Μάνο, που βυθίζονται από τον πόνο τους. Η οικογένεια των Βρεττάκων βρίσκεται τώρα πια σε μεγάλο πένθος.