Ο Παράδεισος των Κυριών: Νέες φουρτούνες τον Ντίνο με τον ερχομό της πρώην γυναίκας του από την Αμερική, η οποία απαιτεί οικονομικά ανταλλάγματα για να του δώσει και τυπικά το ζύγιο. Ο Χριστόφορος, μετά τη διάλυση του αρραβώνα του με τη Γεωργία, διώχνει τον από το σπίτι, προκαλώντας την οργή της Βικτώριας, με αυτή την κίνησή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των Κυριών: δεν ανέχεται την αυταρχική συμπεριφορά του Χριστόφορου

Το χρήμα ουδείς μίσησε, και οπωσδήποτε όχι η Λιζέτα (Λαμπρινή Σκρέκα), η πρώην γυναίκα του Ντίνου. Πόσο μάλλον τώρα, που, καθώς δεν έχουν πάι διαζύγιο, παραμένει ακόμη κυρία Παπακώστα.

Η ουσιαστικά πρώην, αλλά τυπικά και νυν σύζυγος βιάζεται να πάρει ό,τι μπορεί, καθώς ο Ντίνος, που έχει γίνει ζευγάρι με τη Μιράντα, σίγουρα θα θέλει να επιταχύνει την έκδοση του διαζυγίου του. Ωστόσο, η άρτι αφιχθείσα από την Αμερική Λιζέτα έχει διαθέσεις πολύ άγριες και διεκδικητικές. αιτεί από τον Ντίνο μερίδιο από την περιουσία του για να του δώσει διαζύγιο.

Μπορεί ο Χριστόφορος Μπουραντάς να ονειρευόταν το γάμο του Άγη με τη Γεωργία, αλλά τα πάντα διαλύθηκαν, καθώς έκανε πίσω ο γαμπρός. Ο Χριστόφορος, μόλις μαθαίνει ότι ο γιος του διέλυσε τον αρραβώνα, βράζοντας από θυμό, τον διώχνει από το σπίτι. Η Βικτώρια γίνεται έξαλλη από τη του Χριστόφορου και συγκρούεται άγρια μαζί του.

Στο κάτω κάτω, είναι η βιολογική μητέρα του, άσχετα αν δεν το γνωρίζει ο Άγης. Μπορεί να συμφώνησε με τον Χριστόφορο να τον «υιοθετήσει» και να τον μεγαλώσει εκείνος με την άτεκνη αδελφή της, όμως η Βικτώρια ήταν πάντα παρούσα στη ζωή του παιδιού της -έστω και ως… θεία και του είχε μεγάλη αδυναμία.

Τώρα, λοιπόν, δεν ανέχεται την αυταρχική συμπεριφορά του Χριστόφορου. Τον κατηγορεί ότι τη μειώνει όταν δεν ακούει τις δικές της θέσεις και τον αλεί να συμμορφωθεί, αλλιώς δεν θα διστάσει να τα τινάξει όλα στον αέρα! Από τη μεριά του, ο Χριστόφορος την κατηγορεί πως με τη στάση της έκανε τον Άγη ανεύθυνο και επιπόλαιο.

Ο ντετέκτιβ Ζήσης Βαρδάκης (Ευάγγελος Ζαπαντιώτης), που προσέλαβε ο Αποστόλης προκειμένου να παρακολουθεί τον Χριστόφορο Μπουραντά και τον Ντίνο Παπακώστα, σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, που αφορά όμως τον εντολέα του. Ο Αποστόλης είχε αποκτήσει ένα γιο από άλλη γυναίκα. Αυτό το παιδί είναι ο Αριστείδης Γερακάς, που δολοφονήθηκε τη νύχτα των γενεθλίων της Αμαλίας Μπουραντά.

Είναι ο αδικοχαμένος συνέταιρος του Ντίνου. Όταν έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος μετά το θάνατο των γονιών του, που του κληροδότησαν το του «Παραδείσου», προσπαθούσε, να έχει μιλήσει σε κανέναν, να βρει τις ρίζες του, να ανακαλύψει ποιοι είναι οι βιολογικοί γονείς του. Ωστόσο, τον πρόλαβε ο δολοφόνος, πριν φτάσει στην αλήθεια!