Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης μένει στον γάμο του και ετοιμάζει μια αποτρόπαια πράξη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Θηρίο σε κλουβί…

Πολλά είναι αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν για την κατάληξη του γάμου του Δημοσθένη και της ς. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως εκείνος θα την χωρίσει και η Ασπασία μόνη και απαρηγόρητη θα βρει παρηγοριά στην χαμένη της αδελφή, που θα καταφέρει να βρει. Όμως τίποτα από τα παραπ δεν ισχύει.

Η Ασπασία αφού του ορκιστεί ότι είναι ο ένας και μοναδικός άντρας που αγάπησε και συνεχίζει να είναι ερωτευμένη μαζί του, παραδέχεται το λάθος που έκανε κάποτε, που είχε αποτέλεσμα να έρθει η Ειρήνη στον κόσμο. Μάλιστα, του τονίζει ότι μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερε ούτε η ίδια ότι δεν είναι πατέρας της Ειρήνης. Φυσικά του ζητάει συγχώρεση και ο Δημοσθένης σφίγγει τα δόντια και προσποιείται πως της την δίνει.

Της ζητάει να τα αφήσουν όλα πίσω και της λέει ότι η Ειρήνη είναι δική του κόρη κι αυτό δεν θα ξει ποτέ. Έτσι, η Ασπασία καθησυχάζεται και όπως θα παρακολουθήσουμε θα είναι γλυκιά και τρυφερή με τον Δημοσθένη, ο οποίος από την πλευρά του θα το παίζει καλός και θιγμένος, ενώ στην πραγματικότητα μέσα του είναι σα θηρίο σε κλουβί. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταπιεί έτσι αυτό που έκανε η Ασπασία στο παρελθόν. Δεν είναι απλά εξοργισμένος, αλλά μίσος για εκείνη που τον απάτησε και λέρωσε την αντρική του τιμή.

Περπατάει στους δρόμους της Αρεόπολης και νομίζει ότι όλοι ξέρουν για την απιστία της ς του και πισώπλατα τον αποκαλούν «κερατά» κι αυτό δεν να το αφήσει να περάσει έτσι απλά. Έτσι, ετοιμάζει ένα δαιμόνιο σχέδιο για να την και να την ταπεινώσει και μάλιστα δεν μένει σε αυτό που γράφτηκε σε κάποια Spoiler, δηλαδή ότι εμφανίζεται στη Μάνη με μια άλλη γυναίκα.

Ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια αποτρόπαια πράξη για να την εκδικηθεί, την ώρα που η Ασπασία δεν έχει ιδέα τι την και δεν ζητάει την στήριξη κανενός, αν και η σχέση της με την Ειρήνη έχει οδηγηθεί στα άκρα.

Όσο για την χαμένη αδελφή της; Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ δεν περνάει καν από το της να ξεκινήσει την αναζήτηση της, ενώ δεν είναι και τόσο σίγουρο αν τελικά είναι στη ζωή.