Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Στέφανος προειδοποιεί τον Νικόλα ότι ο Γιάννος θα του ζητήσει συνάντηση και του λέει πως, όταν το κάνει, να του το πει αμέσως. Ο Γιάννος, όμως, δε φαίνεται να βιάζεται να κάνει κίνηση, κρατώντας τον Στέφανο σε αγωνία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 77-78

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 5/8 Επεισόδιο 77-78

Ο Θέμης πάει στη Λίλιαν σε μια προσπάθεια να την μαλακώσει, όπως τον συμβούλεψε η Σοφία, αλλά, αυτή θέλει να τηλεφωνήσει στην Εύα να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Ο Θέμης προσπαθώντας να την εμποδίσει, τη ρίχνει κάτω και η Λίλιαν έχει αιμορραγία και χάνει το παιδί.
Ο Μάρκος ζητάει συγγνώμη απ΄ την Ειρήνη που πήρε τον φάκελο της υπόθεσης απ΄ το γραφείο της, αλλά, της ξεκαθαρίζει ότι είναι αποφασισμένος να ψάξει να βρει τον Κυριάκο με τη βοήθεια αυτών που ανακάλυψε, διαβάζοντας τα στοιχεία στο φάκελο.

Η Ειρήνη νιώθει τύψεις που δε μπορεί να πει στον Μάρκο ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και το λέει στον Φίλιππο.
Ο Χριστόφορος ρωτάει τον Φίλιππο, αν έχει το νούμερο του κινητού που χρησιμοποιούσε ο Χρυσοχόου έξι χρόνια πριν. Ο Φίλιππος το βρίσκει και τον ρωτάει τι έχει σκοπό να κάνει.

Η Ειρήνη γυρίζει σπίτι της με τον φάκελο της υπόθεσης κι ο Αρίστος τον βλέπει θορυβημένος.
Η Λίλιαν μαθαίνει πως έχασε το παιδί της και κατηγορεί τον Θέμη γι΄ αυτό, ενώ η Εύα προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο όλο το βράδυ τον Θέμη κι ανησυχεί επειδή το ΄χει κλειστό.

Η Κρίστια πάει στον Μάρκο, επειδή νιώθει τύψεις που είναι αναγκασμένη να του κρύβει την αλήθεια για τον πατέρα του κι αυτός της λέει πως θα πάει στη Βηρυτό να μάθει πού βρίσκεται ο Κυριάκος.

Ο Αρίστος λέει στη Σοφία ότι πήρε απ΄ το φάκελο της υπόθεσης τη φωτογραφία της Βαγγελιώς με το σταυρουδάκι στο λαιμό της για να μην τη βρει η Ειρήνη και το αναγνωρίσει.

Ο Χριστόφορος με τη Μαρκέλλα καταθέτουν υπέρ του Δώρου στη δίκη.
Η Κρίστια πάει να δει τη Λίλιαν στο νοσοκομείο κι αυτή ζητάει τη βοήθεια της να μηνύσει το Θέμη για σωματική βλάβη από πρόθεση.
Ο Θέμης λέει στην Εύα τι συνέβη και πως η Λίλιαν έχασε το παιδί, αλλά, ότι αυτός δεν της έκανε τίποτα κακό.

Ο Στέφανος προειδοποιεί τον Νικόλα ότι ο Γιάννος θα του ζητήσει συνάντηση και του λέει πως, όταν το κάνει, να του το πει αμέσως. Ο Γιάννος, όμως, δε φαίνεται να βιάζεται να κάνει κίνηση, κρατώντας τον Στέφανο σε αγωνία.

Ο Μάρκος, πριν φύγει για τη Βηρυτό, πάει στο σπίτι του Χριστόφορου να τον ρωτήσει αν θυμάται κάτι για τον Κυριάκο, που να τον βοηθήσει να τον βρει, αλλά, βρίσκει εκεί έκπληκτος τη Μαρκέλλα.