Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής, «Έρωτας Φυγάς» αποκαλύπτονται αλήθειες που θα συγκλονίσουν όλο το Κιάρι…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η κατάσταση παραμένει τεταμένη

Το νοσηλευτικό προσωπικό και οι κάτοικοι του χωριού μαθαίνουν με έκπληξη ότι ο Γιωργάκης δεν είναι γιος του Ιάσονα, όπως πίστευαν, αλλά του Μάρκου.

Η αποκάλυψη αυτή προκαλεί σοκ σε όλους, και η είδηση εξαπλώνεται γρήγορα, φτάνοντας στα αυτιά της Ευγενίας και της Νότας. Η θεία της Ευγενίας την συμβουλεύει να το παίξει θιγμένη όταν αντιμετωπίσει τον Μάρκο, με σκοπό να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να ζητήσει από αυτόν εξηγήσεις.

Όμως η Παναγιώτα αποκαλύπτει την αλήθεια στον Μάρκο, ο οποίος αντιδρά έντονα. Ωστόσο, ο Στέφανος του λέει να διατηρήσει την ψυχραιμία του, καθώς και ο ίδιος γνώριζε την αλήθεια αλλά δεν είχε μιλήσει. Έτσι, οι σχέσεις μεταξύ της Ευγενίας και του Μάρκου διαταράσσονται ακόμα περισσότερο, και η κατάσταση ανάμεσα τους παραμένει τεταμένη.