Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας μεταξύ του Κουράκου και της Δήμητρας πλέον είναι δύσκολο να κρυφτεί…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Τύψεις

Τα βλέμματα που ανταλλάσσουν, ακόμη και κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους είναι καυτά και ο Στράτος γρήγορα καταλαβαίνει ότι κάτι ερωτικό συμβαίνει μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, οι δύο τους παραμένουν αναποφάσιστοι σχετικά με το να κάνουν επίσημη τη σχέση τους, καθώς η σκιά του Ορέστη εξακολουθεί να είναι παρούσα και να τους προκαλεί τύψεις. Έτσι, προτιμούν να συναντώνται κρυφά για την ώρα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Ορέστης δεν είναι το μοναδικό εμπόδιο που αντιμετωπίζουν. Η Δήμητρα αρχίζει να παρατηρεί ότι ο Γιώργης της συμπεριφέρεται διαφορετικά στην εργασία, και αυτή η αλλαγή την επηρεάζει αρνητικά. Ο φόβος της γίνεται πραγματικότητα όταν ακούει συναδέλφους να συζητούν για την σχέση τους.

Έξαλλη, αποφασίζει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Γιώργη, αλλά και στους δύο είναι προφανές ότι αυτή η συζήτηση δεν θα λύσει τα προβλήματά τους. Έτσι, αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη σχέση τους πριν αρχίσουν να διαρρέουν σχόλια και προκαλέσουν ακόμη περισσότερα προβλήματα. Ωστόσο, αυτή η απόφαση δεν θα είναι εύκολη, καθώς πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά και να κρύβουν τα συναισθήματά τους ακόμη και από τους εαυτό τους.