Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 90, 91, 92 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 90, 91, 92

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 90

Ο Άγγελος διαδίδει πως άφησε τη Βάσω για μια άλλη γυναίκα. Η Πολυξένη μετά την αποκάλυψή του, πως «ο άντρας σου είναι δολοφόνος», ζητά επιτακτικά από τον Δημήτρη να μάθει την αλήθεια. Εκείνος τα παραδέχεται όλα για το παρελθόν του, κάνοντάς τη να νιώσει απέχθεια και ντροπή. Δεν μπορεί να συνεχίσει να μοιράζεται τη ζωή της με αυτόν τον άνθρωπο και ζητά διαζύγιο, δίνοντάς του τελεσίγραφο. Ο Πέτρος αναγκάζει την Ειρήνη να αντιμετωπίσει τη σκληρή αλήθεια για τον Ιπποκράτη, ενημερώνοντάς τη για τον άνθρωπο που έβαλε ο Ιπποκράτης να κλέψει τις φόρμουλες. Παράλληλα, ο Μάκης ζητάει από τη Λίνα εξηγήσεις για την παρουσία του Όθωνα Βασιλείου στο σπίτι της.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 91

Ο Παντελίδης σοκάρει την Αλίκη όταν της ανακοινώνει πως θέλει το παιδί και πως είναι πρόθυμος να την παντρευτεί. Ο Ιπποκράτης χάνει τον έλεγχο, ξεπερνά τα όρια και γίνεται βίαιος με τον Ορφέα. Η Ειρήνη ορθώνει το ανάστημά της για να τον αντιμετωπίσει, προστατεύοντας το παιδί. Τρομαγμένη, συνειδητοποιεί πως παντρεύτηκε έναν επικίνδυνο άνθρωπο.  Συντετριμμένη η Βάσω μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Άγγελο, χωρίς να γνωρίζει την τραγική αλήθεια, βλέποντάς τον με την Ευγενία, ζητάει να μάθει αν είναι αυτή η γυναίκα για την οποία την εγκατέλειψε. Εκείνος, προκειμένου να την κάνει να τον ξεπεράσει, γίνεται σκληρός μαζί της. Στο μεταξύ, η Ευγενία μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης χτύπησε τον Ορφέα και φτάνει στο σημείο να μοιραστεί με την Ειρήνη τις υποψίες της πως εκείνος ευθύνεται για το θάνατο της Κλαίρης.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 92

Ο Πέτρος, από τη μεριά του, αγωνιά για την ασφάλειά της και ζητά από την Ειρήνη να μετακομίσει στο δικό του σπίτι. Στα Χανιά, ο Βλάσης έχει μια περιπέτεια με την υγεία του και η Μαρία φοβάται ότι θα τον χάσει. Ο επικείμενος γάμος της Αλίκης με τον Παντελίδη κάνει τον Γιώργη να χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, όχι μόνο γιατί θέλει κι ο ίδιος να την παντρευτεί αλλά κι επειδή δεν κατανοεί πώς είναι δυνατόν να παντρευτεί το βιαστή της; Για την Ειρήνη η κατάσταση είναι ασφυκτική και σκαρφίζεται ένα κόλπο, προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Ιπποκράτη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 93, 94, 95

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ