Ο Παράδεισος των Κυριών: ο Ντίνος απευθύνεται στον Βύρωνα να αναζητήσουν την εξαφανισμένη Λιζέτα στην Αμερική… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Κανένας δεν επιθυμεί να συνεχίσουν μαζί…

Η ίδια η Γεωργία, πλέον ενήμερη για τον βιασμό της Αμαλίας, έχει απομακρυνθεί από τον έρωτά της που ειχε μέχρι πρότινος. Παρά τις αντιξοότητες και τις αντιρρήσεις που αντιμετωπίζουν, ο Πάρης και η Γεωργία βρίσκουν τρόπο να συναντηθούν ξανά.

Παράλληλα, ο Ντίνος απευθύνεται στον Βύρωνα να αναζητήσουν την εξαφανισμένη Λιζέτα στην Αμερική και να την πιέσουν, ακόμα και να την εκβιάσουν, προκειμένου να την πείσουν να επιστρέψει στην Ελλάδα και να καταθέσει κατά της Βικτώριας. Από την άλλη, η Αμαλία συμφωνεί να βγει με τον Σίμο, και κατά τη διάρκεια της βραδινής τους βόλτας, ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.

Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα δεν νιώθει εντελώς άνετα με αυτήν την κατάσταση, αφού συνεχίζει να σκέφτεται τον Ντίνο. Ο Φώτης και η Μάγια, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, επισκέπτονται το αστυνομικό τμήμα, και η κατάθεση της Μάγιας είναι αρκετή για να κατηγορήσουν τον Χρήστο για τη δολοφονία της Λόλας.