Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Λημνιός γίνεται ήρωας ενώ η Δάφνη εκφράζει τη δυσαρέσκειά της προς τις Αρχές, κατηγορώντας την Αστυνομία για μεροληψία και αδιαφορία. Την ίδια ώρα, ο συνέταιρος του Ίκαρου προτείνει στον Μάκη μια μυστική συνεργασία, βάζοντας τον σε μια δύσκολη δοκιμασία, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι μπορεί να αντέξει την πίεση…. Ο δέυτερος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι εδώ με νέα επεισόδια…

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Ίσσαρης εξετάζει τα γεγονότα που αφορούν την δολοφονική επίθεση…

Ο Βασίλης επιχειρεί να επηρεάσει τους μαθητές, προκειμένου να διατηρήσουν την σιωπή τους, γιατί αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που μπορεί να δημιουργηθεί από τα μυστικά τους. Ταυτόχρονα, ο Ίσσαρης εξετάζει τα γεγονότα που αφορούν την δολοφονική επίθεση, υπό την πίεση της Χρύσας, και ανακαλύπτει ότι εκείνη είχε ζητήσει τη μετάθεσή τους στο Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών με προαγωγή.

Ο Πέτρος, από την πλευρά του, προσπαθεί να απομακρύνει τη Νάσια από τη ζωή του, φοβούμενος την αντίδραση του πατέρα της. Στο μεταξύ, η ένταση στη σχέση της Μπετίνας με τη Ζωή επιδεινώνεται με την αποκάλυψη για τον άγνωστο γιο της. Επίσης, ο Κάσδαγλης εκνευρίζεται με τον Νικόλα και αρχίζει να επηρεάζεται από αυτή την κατάσταση, με αμφισβήτηση της σχέσης του με την Πέρσα.

Ο Ίκαρος προσπαθεί να δώσει ψυχολογική υποστήριξη στη Δάφνη, η οποία βρίσκεται σε πανικό μετά την απόπειρα και ανησυχεί για την οικογένειά της. Στο σχολείο, οι μαθητές δημιουργούν συμμαχίες, ενώ η Μαργαρίτα αρνείται να βοηθήσει τον Πέρη στην αποκάλυψη πληροφοριών, αφού δεν θέλει να μπλεχτεί.

Η Έφη εξακολουθεί να υποψιάζεται τον Σταύρο και συνειδητοποιεί ότι ο λυκειάρχης τον προστατεύει. Εν τω μεταξύ, η Δέσποινα προσπαθεί να τιμωρήσει τον Νικόλα για την ανασφάλεια που προκαλεί στον Κάσδαγλη. Προς αυτόν τον σκοπό, τον παραπλανά, λέγοντάς του ψευδώς ότι η Πέρσα είχε ερωτική σχέση με τον άντρα της και ότι διαθέτει φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Ο Σταματάκης αναιρεί τη συμφωνία που είχε κάνει με τη Δέσποινα, ενώ πολλά ερωτηματικά παραμένουν ανοικτά σχετικά με την ταυτότητα των υπευθύνων για τη δολοφονική επίθεση και τον πυροβολισμό του Λημνιού.