Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός”, θα δούμε τον Αντρέα να επιμένει στις μαύρες του προθέσεις και να προσπαθεί να κερδίσει την Εύα σαν σύμμαχό του. “Δεν πρέπει να προχωρήσεις σε δράση αν δεν το έχουμε συζητήσει εκ των προτέρων ή αν δεν σου το επιτρέψω εγώ”, την προειδοποιεί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ωστόσο, θα της προτείνει να απαλλαχθούν του Μαθιό, κάτι που την προβληματίζει. Εκείνη θα του εξηγήσει πως το μόνο που ήθελε ήταν να ενημερωθεί για το παρελθόν του Μαθιού και την πιθανή σχέση του με τον ίδιο, και αν χρειαζόταν να εκδικηθεί.

Ο Αντρέας, αδυνατώντας να καταλάβει τι κρύβει η Εύα, θα την ρωτήσει περαιτέρω “Ποια είσαι στ’ αλήθεια; Με αφήνεις συνέχεια με αδιευκρίνιστες απαντήσεις, ενώ εγώ από την αρχή σου έχω δείξει τον πραγματικό μου εαυτό”, θα της πει, ρωτώντας την αν είναι μυστικός πράκτορας.

Η Εύα, θέλοντας να αποφύγει να αποκαλύψει την αλήθεια, θα του δώσει μια ψεύτικη απάντηση “Ναι, είμαι μυστικός πράκτορας. Αναμένω λοιπόν να το σεβαστείς και να μην πεις τίποτα. Δεν πρέπει να κάνεις κάτι αν δεν σου το επιτρέψω εγώ ή αν δεν το συζητήσουμε εκ των προτέρων”.