Στα επόμενα επεισόδια του “Σασμού“, η ιστορία του Αντρέα θα πάρει μια τραγική τροπή, καθώς θα εξελιχθεί χάρη σε κάποια μυστικά που θα αποκαλυφθούν, τα οποία θα τον συνταράξουν.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο TiviΣίριαλ, ο Παύλος αποκάλυψε στον Αντρέα για ένα κτήμα που άφησε ο Ρούσσος σε εκείνον και στον Τηλέμαχο, το οποίο ο Αντρέας θα προσπαθήσει να το πάρει από την Καλλιόπη.

Ο Αντρέας προσπάθησε να βρει τον Ρούσσο στην Στοκχόλμη, αλλά δεν τα κατάφερε. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε τη γιαγιά Ειρήνη να αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με τον Αντρέα και να τον συμβουλεύει να φύγει απο την Κρήτη γιατί αντιλαμβάνεται ότι ο κίνδυνος πλησιάζει.

Αργότερα, ο Τηλέμαχος δηλώνει στον Αντρέα ότι θα συνεχίσει να τον υποστηρίζει, αλλά δεν μπορεί να τον βοηθήσει σε ότι σχέδιο έχει με σκοπό το κακό. Αυτή η κουβέντα μαζί με της Εύας που του λέει ότι τον θεωρεί φίλο, κάνει τον Αντρέα να νιώθει απροστάτευτος και πραγματικά μόνος.

Καθώς επισκέπτται την Καλλιόπη, ο Αντρέας της λέει πως έχει ένα γράμμα που αν το δημοσιοποιήσει θα αναγκαστεί να του δώσει το μερίδιο που δικαιούται από το χωράφι που ο Ρούσσος προόριζε για τη μητέρα του και πως για να μην το κάνει θέλει χρήματα για να φύγει μια για πάντα απο την Κρήτη. Ωστόσο, η Καλλιόπη αρνείται να υποχωρήσει στην απειλή του.

Το γεγονός ότι οι Αντρέας και ο Τηλέμαχος είναι παιδιά του Ρούσσυ και έχουν αίμα Σταματάκη στις φλέβες τους θα αποκαλυφθεί από τη γιαγιά Ειρήνη. Αυτή η αποκάλυψη θα σοκάρει τον Αντρέα, που θα εγκαταλείψει την Κρητική γη και έτσι θα δούμε το τέλος του στην σειρά..