Η Ειρήνη βρίσκει ξανά την αγαπημένη της φίλη, αλλά τα συναισθήματά της προς την Ανθή είναι μπερδεμένα… Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1 Μετά τη φωτιά:

Μετά τη φωτιά: Ο Οδυσσέας φοβάται ότι ο πατέρας της Ειρήνης συνεργάζεται με τον Άρη

Ο Αλέξανδρος δηλώνει δημοσίως ότι η Ανθή, που όλοι πίστευαν πως είχε χάσει τη ζωή της στη φωτιά και την είχαν θρηνήσει ως θύμα της τραγωδίας, είναι ζωντανή. Μάλιστα, αποκαλύπτει ορισμένα γεγονότα για να πείσει τους πάντες.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η αναπάντεχη είδηση είναι αληθινή, και όλοι σοκαρισμένοι προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει. Καθώς η Αστυνομία ενημερώνεται, ο Θάνος και ο Μάρκος παίρνουν αμέσως καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους, προσπαθώντας να ρίξουν φως στην υπόθεση και να ανακαλύψουν την αλήθεια.

Παράλληλα, η Ειρήνη βρίσκει ξανά την αγαπημένη της φίλη, αλλά τα συναισθήματά της προς την Ανθή είναι μπερδεμένα. Από την άλλη, ο Οδυσσέας φοβάται ότι ο Κώστας, πατέρας της Ειρήνης, έχει κρυφή συνεργασία με τον Άρη. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Απόστολος αποφυλακίζεται και αποφασίζει να λογαριαστεί με την πεθερά του. Έτσι, σύντομα, η Φαίδρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη.