Η Γη της Ελιάς: Η Άννα, ξεκινά τις ετοιμασίες του γάμου της, ενώ η Αρετή συνειδητοποιεί ότι ο φούρνος της Αρεόπολης πουλάει την ίδια πίτα που φτιάχνει εκείνη. Η Ιουλία ανακαλύπτει μέσω ενός τεστ DNA ότι η κόρη της τελικά ζει. Ο Στάθης προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να επικοινωνήσει με την νεαρή που φέρεται να έχει το ίδιο DNA, αλλά εκείνη δεν είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο περίεργος λοχίας…

Εν τω μεταξύ, η Δήμητρα αποφασίζει ότι είναι καιρός να αντιμετωπίσει τον μυστηριώδη Ορέστη και επισκέπτεται το σπίτι του, επιθυμώντας να μάθει για το παρελθόν του. Ωστόσο, η συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως είχε σχεδιάσει, αφήνοντας την Δήμητρα με αναπάντητα ερωτήματα. Παράλληλα, η Αρετή ερεύνα ποιος διέρρευσε την συνταγή της πίτας της, αλλά ο φούρναρης αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει αντιγράψει την πατέντα της.

Κι ενώ ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν άδεια και φτάνουν στην Αρεόπολη ο Σωτήρης δεν χάνει ευκαιρία να βάλει τον Στεφανέα στο στόχαστρό του, θέλοντας να εκδικηθεί για τις παλιές διαφορές.

Ο Λυκούργος, πειράζει τον Πότη που δεν επέλεξε για κουμπάρο του εκείνον και τον Στάθη, φέρνοντας τον σε άβολη θέση. Η Μαρίνα επιστρέφει στο ανθοπωλείο, αλλά συνεχίζει να έχει απότομη συμπεριφορά, κάτι που προβληματίζει τον Μάνο και τον Ισίδωρο.

Κατά τη διάρκεια της άδειας τους, ο περίεργος λοχίας από το στρατό εμφανίζεται στη Μάνη, δίνοντας την δυνατότητα για εκδίκηση στον Φίλιππο και τον Παρασκευά, οι οποίοι δεν διστάζουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία και να ανταποδώσουν τα καψόνια που τους έκανε.