Η Βασιλική έχει ένα εφιαλτικό όνειρο που ταράζει τον ύπνο της και την τρομάζει. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Μια ακόμα συζήτηση με τον Φίλιππο καταλήγει σε καβγά

Ο Στάθης αντιλαμβάνεται ότι η κόρη του φαίνεται να έχει συναισθήματα έναντι του Ορέστη, αλλά επιλέγει να μην πει τίποτα. Την ίδια ώρα, εκείνη πέφτει και πάλι στην αγκαλιά του Χρήστου, ο οποίος δεν μπορεί να αντισταθεί στην έντονη έλξη που νιώθει. Μάλιστα, συνεχίζουν τα ραντεβού τους και την επόμενη φορά συναντιούνται σε έναν ξενώνα όπου κάνουν έρωτα.

Ο Στάθης, παρακολουθώντας προσεκτικά τις συχνές απουσίες της Αριάδνης, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Κάνει μια συζήτηση με την κόρη του, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει λέξη. Την ίδια στιγμή, και ο Φίλιππος βρίσκει την ευκαιρία να συζητήσει με τη Βασιλική για το θέμα της αδερφής της, κι αυτή τη φορά τα λόγια του είναι σκληρά.

Ανάμεσα τους ξεσπά έντονος καυγάς και πλέον η σχέση τους ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αριάδνη συναντά τυχαία τον Χρήστο με την Αφροδίτη και δεν μπορεί να κρύψει την αμηχανία της. Η Αφροδίτη, χωρίς να υποψιάζεται τίποτα, λέει στον Χρήστο πόσο συμπαθεί την Αριάδνη και μάλιστα του προτείνει να την καλέσουν στο σπίτι τους.

Αν και ο Χρήστος διστάζει αρχικά, αργότερα, μιλώντας στον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, παραδέχεται ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά λόγω του έρωτά του για μια άλλη γυναίκα.

Το ίδιο βράδυ, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Βασιλική έχει ένα εφιαλτικό όνειρο που ταράζει τον ύπνο της και την τρομάζει. Φοβάται ότι είναι προφητικό και τελικά επιβεβαιώνεται. Μια ακόμα συζήτηση με τον Φίλιππο καταλήγει σε καβγά, κι εκείνος έξαλλος της ανακοινώνει ότι χωρίζουν!