Ο Ιάσονας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχοντας χάσει όλη του την περιουσία.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος δίνει προθεσμία στη Νότα

Ο Ιάσονας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχοντας χάσει όλη του την περιουσία. Από την άλλη, ο Κοντογιάννης προσπαθεί να συνέλθει μετά τον χαμό της συζύγου του. Βρίσκεται σε απόγνωση και κοντεύει να οδηγηθεί στην τρέλα

Αν και δεν ήταν πιστός όλα αυτά τα χρόνια, η Φωτεινή, στεκόταν πάντα δίπλα του υποστηρίζοντάς τον και φροντίζοντάς τον. Ακόμα κι αν γνώριζε ότι ίσως δεν το αξίζει. Τον μάλωνε, αλλά πάντα έμενε δίπλα του. Η απώλεια της τώρα τον κάνει να νιώθει πως δεν έχει λόγο να ζει.

Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα ετοιμάζει τα πράγματά της για τη μετακόμιση στο νέο της σπίτι με τον Μάρκο, έχοντας πλέον τις ευλογίες του Ιάσονα και μάλιστα οι εργάτες του αρχοντικού τη βοηθούν να στήσει το σπιτικό της.

Ωστόσο, η αποφυλάκιση της Ευγενίας φέρνει αναστάτωση, καθώς τους στερεί τον Στεφανάκο. Βάζοντας στην άκρη τις ευγένειες, ο Στέφανος δίνει προθεσμία στη Νότα να αποχωρήσει οριστικά από το Κιάρι. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Κοντογιάννης, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, επισκέπτεται τον Στέφανο και του αποκαλύπτει ποιος είναι ο δολοφόνος της Μαργέτας, με σκοπό να τον παγιδεύσει. Ωστόσο, ο Στέφανος γνωρίζει όλη την αλήθεια…