Συνειδητοποιώντας ότι η Ειρήνη απομακρύνεται από την επιρροή του, ο Ιπποκράτης αποφασίζει να επισκεφθεί τον Γιώργη στο γραφείο του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης συνεχίζει το δικό του παιχνίδι

Συνειδητοποιώντας ότι η Ειρήνη απομακρύνεται από την επιρροή του, ο Ιπποκράτης αποφασίζει να επισκεφθεί τον Γιώργη στο γραφείο του. Αντί να φανεί φιλικός, ξεκαθαρίζει την πρόθεσή του να κρατήσει την Ειρήνη μακριά από τον ντόρο του ναυαγίου, με αποτέλεσμα να ξεκινά μια έχθρα ανάμεσα στους δύο άντρες.

Συγχρόνως, όμως ξεκινά και ένα νέο φλερτ ανάμεσα στη Θοδώρα και τον Στέφανο, τον νεαρό που γνωρίζει στην νέα εργασία της. Φλέρτ υπάρχει και ανάμεσά στον Άγγελο και τη Βάσω και μάλιστα έντονο, όμως δεν έχουν κλείσει τους παλιούς λογαριασμούς με το παρελθόν τους.

Ενώ η Λαμπρινή συνεχίζει να σχεδιάζει κρυφά το ταξίδι της στην Αθήνα, ο Γιώργης στέκεται στο πλευρό της Αλίκης, η οποία αισθανόμενη ενοχές, ζητά από τον Παντελίδη να τη βοηθήσει να ξεφύγει από το διπλό παιχνίδι που παίζει εναντίον του.

Ο Ιπποκράτης συνεχίζει το δικό του παιχνίδι, παρακολουθώντας στενά την Ειρήνη και ανακαλύπτει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Το γεγονός ότι η Ειρήνη περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τον Πέτρο τον ανησυχεί και αρχίζει να υφαίνει διάφορα σενάρια στο μυαλό του. Για να την κρατήσει κοντά του, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου. Ωστόσο, η Ειρήνη μένει έκπληκτη και έρχεται σε αμήχανη θέση, αφού δεν ξέρει τι να απαντήσει…