Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος αναζητά απαντήσεις από τη Χάιδω σχετικά με τον λόγο πίσω από την εκδίκηση του Σωτήρη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Αν και προσπαθεί να το αποφύγει, η Χάιδω δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αποκαλύψει στον Λυκούργο το μυστικό για τον φόνο του Βαφέα. Εκείνος, συγκλονισμένος από αυτήν την αποκάλυψη, της λέει ότι όλα τελείωσαν μεταξύ τους.

Ο Λυκούργος αναζητά απαντήσεις από τη Χάιδω σχετικά με τον λόγο πίσω από την εκδίκηση του Σωτήρη. Εκείνη προσπαθεί να αποφύγει το θέμα, προσποιούμενη ότι ανεβαίνει η πίεσή της για να κερδίσει χρόνο. Παρά ταύτα, ο Λυκούργος δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια του και τελικά καταφέρνει να μάθει από την Χάιδω όλη την αλήθεια.

Οργισμένος, αρνείται να αποδεχτεί τις δικαιολογίες της και της ανακοινώνει την απόφασή του για διαζύγιο. Η Αρετή προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη Χάιδω, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, δεν χάνει την ευκαιρία να ξύσει παλιές πληγές. Αργότερα, απελπισμένη, η Χάιδω καλεί τον Λυκούργο στο τηλέφωνο, ελπίζοντας να τα ξανά βρουν, αλλά η στάση του παραμένει αδιάλλακτη.

Η Ανασ