Ένα από πρόσωπα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πλοκή της ιστορίας είναι η Λιζέτα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Η Λιζέτα, κατόπιν παρακίνησης από τον Ντίνο, επιστρέφει στην Ελλάδα με σκοπό να συνδράμει στην προσπάθεια εντοπισμού της κόρης της Μιράντας, χωρίς όμως να γνωρίζει η αστυνομία για την επιστροφή της, καθώς αυτό θα δυσκολέψει τα σχέδια του Ντίνου.

Σε κάποια στιγμή, η Λιζέτα πηγαίνει να βρει τον Ντίνο στον «Παράδεισο» κι εκεί γνωρίζει τον Σίμο, ο οποίος όταν μαθαίνει πως είναι πρώην σύζυγος του Παπακώστα σπεύδει να ενημερώσει την Βικτώρια και την μητέρα του.

Έτσι, λοιπόν, η Δωροθέα με την σειρά της το μεταφέρει στον Αποστόλη, ο οποίος της επισημαίνει ότι η Λιζέτα μπορεί να τους βοηθήσει με την κατάθεση της και να οδηγήσουν την Βικτώρια στη φυλακή για πάντα.

Για αυτόν τον λόγο, αποφασίζουν να την απαγάγουν. Την αρπάζουν από το αεροδρόμιο, όπου είχε πάει για αναχώρηση. Εκείνη δεν προλαβαίνει να αντιδράσει, ενώ όπως είναι λογικό τρομοκρατείται και πιστεύει ότι πίσω από όλα βρίσκεται η Βικτώρια.

Ωστόσο, ο Φώτης προσπαθεί να ηρεμήσει τη Λιζέτα και της εξηγεί ότι δεν έχουν σκοπό να την βλάψουν. Αντίθετα, θέλουν τη συνεργασία της για να ξεσκεπάσουν και να τιμωρήσουν τη Βικτώρια και στην συνέχεια την πηγαίνουν στον Αποστόλη

Η Λιζέτα αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί τους και, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αποκαλύπτει όλες τις πληροφορίες που διαθέτει. Την ίδια στιγμή, η είδηση ότι τα ίχνη της Λιζέτας έχουν χαθεί προκαλεί ανησυχία σε όλους τους και ιδιαίτερα στον Ντίνο και τη Μιράντα.

Το ζευγάρι είναι σε κατάσταση πανικού, καθώς φοβάται για τη ζωή της Λιζέτας, ενώ ο Ντίνος νιώθει υπεύθυνος για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Χωρίς να χάσει χρόνο ξεκινά να την αναζητά παντού και να βρει τον άνθρωπο που την απήγαγε.