Όταν η Σεβαστή βλέπει τον Ανδρέα παρέα με τη Σοφία, αδυνατεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της. Ο Θωμάς βρίσκεται μια ανάσα από την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού που ο Τέλης κρύβει στο υπόγειο του μαγαζιού του, ενώ η Δέσποινα, υπό τη συμβουλή του Ισίδωρου, αποφασίζει να ανακοινώσει την εξαφάνιση του συζύγου της, με σκοπό να επιτύχει το διαζύγιο μονομερώς.

Στη Σύρο, η Μάρμω επιλέγει να δώσει μια ευκαιρία στον Κίτσο να της εξηγήσει κι εκείνος ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και της υπόσχεται υποστήριξη, με στόχο να ξεπεράσουν από κοινού τον πόνο της απώλειας του παιδιού τους.

Ο Λουκάς, κατηγορώντας ανοικτά τη Σοφία για τα αισθήματα που φαίνεται να έχει ακόμα για τον Ανδρέα, προκαλεί την απόφασή της να παραιτηθεί από την κλινική. Παράλληλα, η Μερόπη, βλέποντας έναν άντρα στον δρόμο, είναι βέβαιη πως πρόκειται για τον Δημήτρη.

Η προσπάθεια της να πείσει τον Στάθη ότι δεν κάνει λάθος αποτυγχάνει, αλλά η επιβεβαίωση έρχεται από τη Μιρέλλα, η οποία αναφέρει πως αναζήτησε τον Δημήτρη ανάμεσα στους νεκρούς, χωρίς όμως επιτυχία.

Υπό την πίεση του Ανδρέα, η Σοφία ανακαλεί τελικά την παραίτησή της, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Κίτσος και η Μάρμω καταλήγουν σε έναν ακόμα καβγά που, φαίνεται, θα οδηγήσει σε οριστικό τέλος της σχέσης τους.