Όσα θα δούμε την εβδομάδα που έρχεται 17 έως 20/12 στη σειρά του Mega «Το Ναυάγιο».

Η πρόταση γάμου του Ιπποκράτη φέρνει σε δύσκολη θέση την Ειρήνη…

Το Ναυάγιο Επόμενα Επεισόδια 42-43-44-45

Κυριακή Επεισόδιο 42
Η Λαμπρινή βρίσκει τη διεύθυνση του Πέτρου και παίρνει μια απόφαση που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο Πέτρος και ο Μάκης προσπαθούν να πείσουν τη Λίνα να μιλήσει στον Γιώργη για το ναυάγιο.

Η Στέλλα ζητά βοήθεια για να εντοπίσει τον Μάριο. Ο καπετάν Αντρέας επισκέπτεται τον Μιχάλη. Του ανακοινώνει ότι θα πάει στην Αμερική για την εγχείρηση της κόρης του και θα μείνει μόνιμα εκεί. θα καταλάβουν ο Μιχάλης και η Ελένη τι τους κρύβει ο Αντρέας; Η Ειρήνη πηγαίνει στη συνάντηση με τον Γιώργη και τον Μιχάλη, χωρίς να το πει στον Ιπποκράτη. Ο Ιπποκράτης όμως την παρακολουθεί.

Δευτέρα Επεισόδιο 43
Η Ειρήνη, με τη βοήθεια του Πέτρου, ψάχνει για δουλειά. Ο Ιπποκράτης πηγαίνει στο γραφείο του Γιώργη και μια βαθύτερη έχθρα γεννιέται. Η Θοδώρα γνωρίζει στη νέα της δουλειά τον Στέφανο και ένα νέο φλερτ γεννιέται.

Ο Άγγελος και η Βάσω έχουν ήδη έρθει πιο κοντά, αλλά δεν έχουν κλείσει ακόμα τους λογαριασμούς με το παρελθόν τους. Η Λαμπρινή, κρυφά απ’ όλους, ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να βρει τον Μάκη.

Τρίτη Επεισόδιο 44
Αποφασισμένη να βρει τον γιο της, η Λαμπρινή ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι και φεύγει για την Αθήνα, κρυφά από τον παπά. Η πρώτη σπίθα μεταξύ Θοδώρας και Στέφανου ανάβει, ενώ ο Μιχάλης συναντά τον καπετάν Αντρέα για να λύσουν τη μεταξύ τους παρεξήγηση.

Η Αλίκη έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργη, τη στιγμή που ο Παντελίδης την πιέζει να του δώσει στοιχεία εναντίον του δημοσιογράφου.

Τετάρτη Επεισόδιο 45
Η πρόταση γάμου του Ιπποκράτη φέρνει σε δύσκολη θέση την Ειρήνη. Ο Πέτρος διαλύεται ό ταν καταλαβαίνει πως η μάνα του βρίσκεται στην αυλή, λίγα μόλις βήματα μακριά του. Θα συναντηθεί επιτέλους η μάνα με τον γιο της;

Η Βάσω δίνει ένα τελεσίγραφο στη Λίνα, ενώ ο Ορφέας μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ειρήνης και η αντίδρασή του την αναστατώνει ακόμα περισσότερο. Ο Άγγελος πιάνει δουλειά στο γραφείο του Ιπποκράτη και έτσι ο νέος του προϊστάμενος μαθαίνει τη διεύθυνσή του.