Στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Σασμός, θα δούμε την Βασιλική να εξαρτάται η τύχη της από τις ενέργειες του Αντώνη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η Βασιλική δεν μπορεί να ανεχθεί την άδικη φυλάκιση του Μαθιού και αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στην αστυνομία. Παρά τις προσπάθειες της Καλλιόπης να την εμποδίσει, η Βασιλική δεν σταματάει λόγω των τύψεών της. Οπότε, όπως μας ενημερώνει το Mytv, η Βασιλική αναζητά τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, και του αποκαλύπτει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Αποκαλύπτει πως προσπάθησε να επιτεθεί στον Λάζαρο, και αυτός έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε ένα βράχο και πέθανε. Ο Αντώνης, σοκαρίζεται με αυτά που ακούει και βρίσκεται σε δύσκολη θέση για το τι θα πρέπει να κάνει. Γνωρίζει ότι η Βασιλική περιμένει παιδί και ότι έχει καλή καρδιά.

Επομένως, αποφασίζει να μην την συλλάβει και την παροτρύνει να μην ομολογήσει σε κανέναν τα γεγονότα εκείνης της νύχτας, ενημερώνοντάς την ότι ο Μαθιός θα αποφυλακιστεί αφού ο Μανώλης του έδωσε άλλοθι και είπε ότι ήταν μαζί του εκείνη τη νύχτα .