Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Το πανούργο σχέδιο της Ευγενίας για να «δέσει» τον Μάρκο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Η Ευγενία αρνείται να αφήσει τον Μάρκο και επινοεί ένα πονηρό σχέδιο, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Έρωτα Φυγά».

Αρχικά, κλέβει τις εξετάσεις μιας εγκύου από το νοσοκομείο, αλλάζοντας το όνομα και στη συνέχεια, συνταγογραφεί τα αναγκαία φάρμακα.

Παρακολουθώντας την Αλεξάνδρα, περιμένει την στιγμή που θα μπει στο φαρμακείο και την ακολουθεί. Τότε δίνει την συνταγή στον φαρμακοποιό, ο οποίος με χαρά της λέει: «Με το καλό το νέο μέλος της οικογένειας σας».

Η Αλεξάνδρα παγώνει και, αφού βγαίνει έξω, ξεσπά σε κλάματα. Αμέσως μετά, αναζητά τον Μάρκο και του ορμά: «Μου ζητάς να φύγουμε μαζί, ενώ λες ότι είμαι η γυναίκα της ζωής σου, ενώ η Ευγενία είναι έγκυος;» Ο Μάρκος, σαστίζει και ορκίζεται πως δεν είχε καμία ερωτική επαφή με την Ευγενία.

Αμέσως μετά, επιστρέφει στο σπίτι και, χωρίς να δίνει σημασία σε κανέναν και σε τίποτα, επιτίθεται στην Ευγενία, δημιουργώντας έναν έντονο καυγά με απρόβλεπτες συνέπειες, στον «Έρωτα Φυγά».