Σασμός επεισόδια – Ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης γίνεται στόχος εγκληματικής ενέργειας και μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο. Στο πλευρό του βρίσκονται ο Αντώνης και ο Γιώργος, που εντείνουν τη φρούρησή του, στο νοσοκομείο και στο σπίτι.

Σασμός επεισόδια – Ρίχνουν δόλωμα στον Αντρέα και εκείνος …

Παράλληλα, η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει στον Τηλέμαχο ότι ο Ανδρέας είναι γιος του Ρούσσου Σταματάκη. Το απειλητικό μήνυμα «να προσέχεις το μωρό σου» που λαμβάνουν ο Μαθιός και η Βασιλική τους τσακίζει. Ταυτόχρονα ο Αντώνης προσπαθεί να εντοπίσει τον Ανδρέα με «δόλωμα» ένα τηλεφώνημα που του κάνει η γιαγιά Ειρήνη. Ο Παύλος ασκεί πίεση στον Βαγγέλη για τα ψέματά του, ενώ η γιαγιά Ειρήνη διστάζει να αποκαλύψει στον Τηλέμαχο την αλήθεια για τον αδελφό του, Ανδρέα, που είναι γιος του Ρούσσου Σταματάκη από τον έρωτά της μητέρας του με αυτόν.

Η Καλλιόπη προτρέπει τη γιαγιά Ειρήνη να πεί την αλήθεια εγκαίρως, ενώ ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπα-Μιχάλη. Αντιμέτωπος με την αλήθεια, ο Τηλέμαχος εξοργίζεται και εκφράζει την αγανάκτησή του, καθώς η σιωπή της γιαγιάς Ειρήνης επέφερε δυσαρέσκεια και θανάτους αθώων. Ο Αντώνης ζητά βοήθεια από τη γιαγιά για να απελευθερώσουν τον Ανδρέα από την κρυψώνα του. Με το τηλέφωνό τους, θα καλέσει η γιαγιά Ειρήνη, έτσι ώστε να εντοπίσουν τη θέση του.

Η Βασιλική προτείνει στην Καλλιόπη μια ιδέα για τον Μαθιό, προκαλώντας την να αναλάβει δράση. Ταυτόχρονα, η Στέλλα σοκάρεται από την είδηση της επίθεσης κατά του Χρήστου αλλά και της σωτηρίας του από τα δόντια του Χάρου. Οι απειλές συνεχίζονται εναντίον του Χρήστου, με τη λήψη εκτάκτων μέτρων για την προστασία του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ