Στη σειρά “Το Ναυάγιο”, η πλοκή φαίνεται να εντείνεται με τον Παντελίδη να ανακαλύπτει ότι η Στέλλα οργάνωσε μια δολοφονική επίθεση εναντίον του Μάριου.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Η Στέλλα, μετά τον θάνατο του Κυριάκου, ο οποίος σχετίζεται με τον Μάριο, έχει αποφασίσει να εκδικηθεί τον τελευταίο. Με τη βοήθεια του Γιώργη, εντοπίζει τον Μάριο και κανονίζει μια συνάντηση με σκοπό να τον σκοτώσει. Ωστόσο, η συνάντηση καταλήγει σε αιματηρή συμπλοκή όταν ο Βασίλης φτάνει στο σημείο, αντιλαμβανόμενος τα σχέδια της Στέλλας.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης αναζητά τη βοήθεια της Ελένης και του Μιχάλη για να κατευνάσουν τη Στέλλα, με την Ελένη να προσπαθεί να πείσει τη Στέλλα να δώσει μια ευκαιρία στον Βασίλη.

Εν τω μεταξύ, ο Μάριος ενημερώνει τον Παντελίδη για την επίθεση που δέχτηκε από τη Στέλλα. Ο Παντελίδης, βλέποντας μια ευκαιρία, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να ασκήσει πίεση στον Μάριο να καταγγείλει τη Στέλλα, ελπίζοντας παράλληλα να την πείσει να σταματήσει τη διαμάχη της με την πλοιοκτήτρια εταιρία.

Η Στέλλα, από την πλευρά της, αντιλαμβάνεται το λάθος της και προσπαθεί να βοηθήσει τον Μάριο να ανακάμψει. Ο Μάριος βρίσκεται έτσι σε δίλημμα ανάμεσα στον Παντελίδη και τη Στέλλα.