Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Στην σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”, ο Σίμος αντιλαμβάνεται ότι ο θάνατος της Νέλλυς δεν οφείλεται στον Ρένο και αντιμετωπίζει την ανατροπή των σχεδίων του.

Η επίσκεψη της Ζωζώς, φίλης της Νέλλυς, στο αστυνομικό τμήμα, αν και δεν φέρνει άμεσες απαντήσεις, αρχίζει να διαλύει μερικές από τις αμφιβολίες που επικρατούν. Ο Αποστόλης, από την πλευρά του, είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον Πάρη να αποδείξει την αθωότητά του και εισβάλλει κρυφά στο σπίτι του Χρήστου για να ανακαλύψει στοιχεία.

Εν τω μεταξύ, η Αμαλία εκφράζει στη Μιράντα τη μεταμέλειά της για την αποκάλυψη της αλήθειας, καθώς αυτό της έχει ανατρέψει τη ζωή. Ένα νέο στοιχείο που αναδύεται φωτίζει την υπόθεση του φόνου της Νέλλυς και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για έναν από τους εμπλεκόμενους.

Μια πρόταση από τον Σίμο φέρνει χαρά στον Ντίνο, ενώ η Μιράντα, μαθαίνοντας τα νέα, προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να αλλάξει γνώμη. Ο Σωτήρης, αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες των πράξεών του, παραμένει σταθερός δίπλα στην Όλγα.

Ο Μάρκος, μετά από μια συζήτηση με την Πιπίτσα, αγωνίζεται να επαναφέρει την ηρεμία και την ισορροπία στην οικογένειά του. Τέλος, η Στέλλα δείχνει αποφασισμένη προσπαθεί μάταια να φτιάξει τις ισορροπίες στην οικογένειά του. Η Στέλλα δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει με νύχια και με δόντια αυτό που θέλει…