Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος, βάζει στόχο να ξανά σμίξουν η Ιουλία και ο Στάθης… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος αναλαμβάνει να φέρει κοντά Ιουλία και Στάθη…

Η ρήξη του Στάθη και της Ιουλίας φαίνεται αγεφύρωτη. Ένας νέος μεγάλος και ατελείωτος καυγάς ξεσπάει ανάμεσα τους. Εκείνος μαθαίνει ότι η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη, του έκρυψε ότι ήταν έγκυος και ότι απέβαλε σε ένα ατύχημα.

Ο καρπός του έρωτα τους, όμως τελικά δεν πέθανε! Επέζησε και έγινε ακόμα ένα θύμα του γιατρού, που έκανε εμπορία βρεφών. Καθώς η αλήθεια έρχεται στο φως, η Ιουλία αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Στάθη τα πάντα, κι εκείνος φυσικά γίνεται έξω φρενών.

Έτσι αντί να τα βρουν για χάρη του παιδιού τους, απομακρύνονται ακόμα περισσότερο. Ο Λυκούργος βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, αποφασίζει να την πάρει τα χέρια του και να βοηθήσει να ξανά έρθουν κοντά, όπως παλιά…

Ο δικηγόρος της Αρεόπολης δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να ξανά είναι μαζί, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα παρέμβει δραστικά. Ο Στάθης και η Ιουλία που εκτιμούν ιδιαίτερα τον Λυκούργο κάνουν μια προσπάθεια να τα βάλουν όλα στην άκρη, για χάρη εκείνου, αλλά κυρίως για την κόρη τους…