Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega “Ναυάγιο”, ο καπετάνιος Στελλής πληροφορείται από τον Τρύφωνα για τον επικείμενο γάμο της Ειρήνης με τον Ιπποκράτη και δέχεται πρόσκληση να παραστεί. Υπόσχεται να παρευρεθεί, έχοντας δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο δεσμό με την Ειρήνη, τη Φωτεινή και τον Απόστολο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Σε μια συζήτηση με τη Λαμπρινή και τον παπα-Γρηγόρη, η Λαμπρινή του δίνει μια φωτογραφία του γιου της Πέτρου, εξηγώντας πως βρίσκεται στην Αθήνα και του ζητάει να τον βρει και να του πει να την καλέσει. Ο Στελλής, αν και διστακτικός, υπόσχεται να το κάνει.

Αργότερα, ο Στελλής βρίσκεται στην αυλή της κυρίας Χριστίνας, όπου συναντά τους επιζώντες του Φοίνιξ, τους οποίους είχε γνωρίσει στην Κρήτη. Εκεί συναντά τον Πέτρο, τον οποίο δεν αναγνωρίζει αμέσως ως τον γιο της Λαμπρινής, μιας και εκείνος του συστήνεται με διαφορετικό όνομα. Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό και αφού ξαναβλέπει τη φωτογραφία, καταλαβαίνει την αλήθεια και αποφασίζει να μιλήσει με τον Πέτρο.

Ο Πέτρος, για πρώτη φορά, αποκαλύπτει τα γεγονότα που συνέβησαν τη νύχτα του ναυαγίου . Ο Στελλής, κατανοώντας τον πόνο του να χάσει κανείς το παιδί του, αποφασίζει να τον βοηθήσει και του υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό του. Τον ρωτά επίσης τι θέλει να πει στη μητέρα του, Λαμπρινή.