Στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”, η Αλεξάνδρα έχει λάβει τα έγγραφα διαζυγίου από τον Ιάσωνα και είναι ένα βήμα πριν την ελευθερία της, με την υπογραφή της να απομένει μόνο για την τελική επικύρωση. Αυτό της δίνει την ευκαιρία να ζήσει τα όνειρα που είχε για εκείνη και τον Μάρκο. Παρόλο που η Αλεξάνδρα αμφέβαλλε για τις προθέσεις του Ιάσωνα, φαίνεται πως εκείνος τήρησε τον λόγο του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Παράλληλα, η Νότα αντιμετωπίζει τον Παράσχο, διεκδικώντας την εξασφάλισή της, της ανιψιάς της και του παιδιού τους, απειλώντας ότι διαφορετικά η Ευγενία δεν θα δώσει διαζύγιο. Ο Στέφανος την πετάει έξω.

Η Ευγενία, από την πλευρά της, δείχνει πρόθυμη να προχωρήσει με το διαζύγιο, δηλώνοντας στον Μάρκο ότι δεν θα αντισταθεί στον έρωτα και επιθυμεί να διατηρήσει καλές σχέσεις για το καλό του παιδιού τους.

Ωστόσο, η θεία της Αλεξάνδρας, η Νότα, αντιδρά σθεναρά στις εξελίξεις και προσπαθεί να χειραγωγήσει την ανιψιά της για το δικό της συμφέρον, έχοντας δείξει ότι είναι έτοιμη να φτάσει σε άκρα για να επιτύχει τους σκοπούς της.

Η Ευγενία, αφενός αναπτύσσει αισθήματα για τον Φάνη, αφετέρου αισθάνεται κουρασμένη και απογοητευμένη από την όλη κατάσταση που την έχει φέρει αντιμέτωπη με τον χειρότερο εαυτό της.

Τελικά, η Νότα γεμίζει την Ευγενία με μίσος για την ευτυχία που έχασε εξαιτίας της Αλεξάνδρας, καθιστώντας την εχθρική απέναντι στον Μάρκο και αποφασισμένη να καθυστερήσει τη διαδικασία του διαζυγίου.