Στη σειρά “Η Μάγισσα”, ο Αντρέι αντιμετωπίζει την αποκάλυψη των μυστικών γύρω από την καταγωγή του και την απώλεια των προνομίων που θα είχε ως κληρονόμος του Τζανέτου Λάσκαρη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Ο Αντρέι, έχοντας συγκλονιστεί με την αποκάλυψη ότι ο άνθρωπος που τον εμπιστευόταν και σεβόταν είναι ο πραγματικός του πατέρας, αντιλαμβάνεται την πικρία που ένιωθε για τους θετούς γονείς του, ειδικά για τον θετό πατέρα του που ποτέ δεν του έδειξε αγάπη.

Παρ’ όλα αυτά, ακόμη αναρωτιέται γιατί δεν μεγάλωσε με την βιολογική του οικογένεια. Από την άλλη, ο Γιάννης Βρώτσος μαθαίνει από τον γιο του Κοσμά για την ταυτότητα του Αντρέι και τον καλεί να συναντηθούν.

Κατά τη συνάντηση, ο Γιάννης Βρώτσος αποκαλύπτει την αλήθεια και δακρύζει από τις τύψεις για τη ζημιά που προκάλεσε στον Τζανέτο 30 χρόνια πριν, αναφέροντας την πίστη του στον Μιχαήλ. Ωστόσο, πριν προλάβει να ολοκληρώσει τα λεγόμενά του, ο Γιάννης Βρώτσος πεθαίνει.

Ο Αντρέι, αναλογιζόμενος τις τελευταίες λέξεις του Γιάννη Βρώτσου και σκεφτόμενος τα λόγια του Κανέλλου για τον Τζανέτο, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Μιχαήλ ήταν υπεύθυνος για την επίθεση κατά του Τζανέτου που τον ανάγκασε να εξαφανιστεί για πάνω από τριάντα χρόνια.

Ο θάνατος του Γιάννη Βρώτσου και ένα γράμμα που αφήνει πίσω του προκαλούν αναστάτωση και ερωτήματα στην οικογένεια Λασκαραίων. Ο Αντρέι, διαβάζοντας το γράμμα, πείθεται από τα λόγια του Γιάννη Βρώτσου ότι ο Μιχαήλ φέρει την ευθύνη για τα συμβάντα που έπληξαν τον Τζανέτο.

Σε μια οικογενειακή συνάντηση, ο Αντρέι αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τη δολοφονία του βρέφους, δηλώνοντας ότι ο δράστης βρίσκεται ανάμεσα στην οικογένεια. Στη συνέχεια, σε μια συνάντηση με τον Μιχαήλ στο γραφείο του, ο Αντρέι αποκαλύπτει την ενοχή του.