Έρωτας φυγάς: Η ζωή της Αλεξάνδρας εξαρτάται πλέον από τη συγκρατούμενη της, Γιώτα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Φονικό σχέδιο…

Ο σκοπός της Γιώτας είναι να εκτελέσει το φονικό σχέδιο του Κοντογιάννης. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, κάνει πίσω, αφήνοντας την Αλεξάνδρα να ζήσει. Ο Μάρκος ανησυχεί βαθιά για το μέλλον της Αλεξάνδρας, καθώς αυτή αρνείται να υπερασπιστεί τον εαυτό της στη δύσκολη αυτή κατάσταση. Αναλαμβάνει δράση και προσλαμβάνει έναν δικηγόρο από την Αθήνα για να την υπερασπιστεί.

Η Μαργέτα, που θέλει κι αυτή την ελευθερία της Αλεξάνδρας, αποφασίζει να την στηρίξει και να τη βοηθήσει. Παράλληλα, ο Ιάσωνας αναρρώνει από τα τραύματά του, όμως έχει μίσος για την Αλεξάνδρα, λόγω όσων του έχει κάνει στο παρελθόν.

Είναι αντίθετος με τις προθέσεις της μητέρας του. Η Ευγενία, προσπαθεί να πλησιάσει τον Μάρκο, αλλά αυτός παραμένει αδιάλλακτος. Η μεγάλη ημέρα της δίκης της Αλεξάνδρας φτάνει, και όλοι είναι εκεί. Η Ευγενία, καταρρακωμένη συναισθηματικά καταβαραθρώνεται, παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη δική της ζωή…

Η δίκη της Αλεξάνδρας παίρνει μια αδιανόητη τροπή και αναγκαστικά αναστέλλεται. Στη συνέχεια, ο Μάρκος και ο Ιάσονας καταλήγουν στο κρατητήριο, ενώ η επιστροφή της Αλεξάνδρας στο κελί φέρνει ένα δυσάρεστο μαντάτο.

Η Νότα βρίσκεται σε έναν εφιάλτη, καθώς βρίσκει την Ευγενία βυθισμένη σε έναν λίμνη αίματος. Με την βοήθεια της Παναγιώτας αρχίζει να παλεύει απεγνωσμένα για να κρατήσει την ανιψιά της ζωντανή. Θα καταφέρει η Νότα να την σώσει, ή η Ευγενία θα αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια της;