Παγιδευμένοι: Στον Β΄κύκλο της δραματικής σειράς “Παγιδευμένοι” που προβάλλεται στο κανάλι ΑΝΤ1, το επίκεντρο θα βρεθεί η περίπλοκη υπόθεση που αφορά τα τέσσερα πτώματα που ανασύρονται από το πηγάδι μιας βίλας. Αυτή η υπόθεση απασχολεί και συγκλονίζει όλους τους πάντες…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Αιματηρό ανθρωποκυνηγητό

Ο κύριος ύποπτος για την υπόθεση αυτή είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος δολοφόνος, ο οποίος φαίνεται να διαθέτει μια ανεξήγητη μανία για το θάνατο και την κακοποίηση. Το κίνητρό του φαίνεται να είναι η ικανοποίηση των σκοτεινών του ορέξεων, καθώς προχωρά σε απαγωγές και βάναυσες πράξεις.

Σε ένα από τα κρίσιμα σημεία της ιστορίας, ο δολοφόνος απαγάγει ακόμα και την Άννα, δημιουργώντας ένα ακόμα περισσότερο τρόμο και ένταση. Ο Δημήτρης, Ο Αντρέας και Ο Σταύρος, που είχαν ξεκινήσει τις έρευνες, συνεχίζουν αποφασισμένοι να αναζητούν ίχνη και να λύΣουν το μυστήριο. Τελικά, μετά από αμέτρητες ανατροπές και στιγμές αγωνίας, οι πρωταγωνιστές καταφέρνουν να εντοπίσουν το μέρος όπου κρατούνταν η δικηγόρος, αλλά και οι υπόλοιποι όμηροι και τους απελευθερώνουν.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για τον δολοφόνο, ενώ ο Δημήτρης έχει την άποψη πως ο ύποπτος μπορεί να είναι κάποιος από τους ομήρους. Συγκεκριμένα, εστιάζει στον νεαρό που είχε εμφανιστεί πρόσφατα στην αποθήκη, μαζί με την Άννα, ενώ φαινόταν τραυματισμένος, ενώ προσπαθούσαν να επινοήσουν ένα σχέδιο για τη διαφυγή τους. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει αυτές τις υποψίες στη σύζυγό του, αλλά εκείνη αρνείται την πιθανότητα, υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός τους είχε βοηθήσει σε μια προηγούμενη κρίσιμη κατάσταση. Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης εμμένει στην άποψή του και αποφασίζει με τον φίλο του Αντρέα να διερευνήσει περαιτέρω το θέμα.

Κατά τη διάρκεια της επόμενης ημέρας, οι αρχές καλούν τον νεαρό στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει. Εκείνος φτάνει με τον δικηγόρο του, τον Αλέκο. Ο δικηγόρος δηλώνει με επιθετικό τρόπο ότι ο πελάτης του είναι θύμα και αθώος, κατηγορώντας την αστυνομία για αδικαιολόγητες κατηγορίες. Ο Δημήτρης, όμως, δεν υποχωρεί και δηλώνει ότι ο νεαρός είναι ο δράστης. Τον κατηγορεί, αναφέροντας ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία και προσπαθεί να αναπαραγάγει μια νέα “οικογένεια” με βάση τις προσωπικές του ανάγκες. Αυτό είναι κάτι που αποφάσισε να κάνει μετά την απώλεια της οικογένειάς του σε μια πυρκαγιά όταν ήταν ακόμα παιδί.

Παρόλο που ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες, αποκαλύπτει αργότερα στον Αλέκο την αλήθεια. Παραδέχεται ότι πράγματι είναι ο δράστης και παρακαλεί να μην αποκαλύψει τίποτα, αν φυσικά θέλει να αποφύγει τις συνέπειες. Επιπλέον, του δηλώνει ότι εάν αποκαλύψει οποιαδήποτε πληροφορία, θα του κάνε κακό.

Την ίδια νύχτα, ο Δημήτρης επισκέπτεται το σπίτι του νεαρού. Του ανακοινώνει με αποφασιστικότητα ότι έχει στα χέρια του αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να τον συλλάβει. Προειδοποιεί τον νεαρό ότι εάν τον ξανά δει δίπλα στη σύζυγό του ή αν ακούσει ότι προσπαθεί να βλάψει κάποιον, θα αναλάβει δράση ανεξάρτητα από την ύπαρξη στοιχείων. Ο Δημήτρης αφήνει σαφές ότι είναι αποφασισμένος να φέρει δικαιοσύνη και να προστατεύσει τους αγαπημένους του, ανεξάρτητα από τον κίνδυνο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Την επομένη ημέρα, ο Αντρέας και ο Δημήτρης επισκέπτονται πάλι το σπίτι του νεαρού, με σκοπό να τον πιέσουν. Όταν ο νεαρός αντικρίζει τους δύο άντρες έξω από την πόρτα, πανικοβάλλεται και αρπάζει ένα όπλο. Έτσι, ξεκινά ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό, με τον Αντρέα και τον Δημήτρη να φωνάζουν στον νεαρό να σταματήσει. Ο νεαρός όμως στρέφεται προς αυτούς και πυροβολεί δυο φορές, τραυματίζοντας τον Αντρέα στο στήθος. Ο αστυνομικός καταρρέει αιμοφυρτος, και ο Δημήτρης πυροβολεί τον δράστη, πληγώνοντάς τον στο πόδι.

Αμέσως, καλεί ασθενοφόρο και τρέχει στο σημείο όπου βρίσκεται ο νεαρός. «Χρειάζομαι βοήθεια, έχω αιμορροφιλία και θα πεθάνω από αιμορραγία πριν έρθει το ασθενοφόρο… Κατάλαβες ότι κι εσύ μπορείς να σκοτώσεις;», ρωτάει ο νεαρός τον Δημήτρη, ο οποίος έχει το αίμα του στα χέρια του. Οι επόμενες στιγμές είναι γεμάτες ένταση και αγωνία, καθώς τόσο ο Αντρέας όσο και ο δράστης μεταφέρονται στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπαθούν να διασώσουν τις ζωές τους. Αν και ο Αντρέας αποφεύγει τον θάνατο, ο νεαρός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.