Έρωτας φυγάς: Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς» βρίσκει την Ευγενία πιο απελπισμένη από ποτέ, καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν θα κερδίσει ποτέ τον Μάρκο και επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Όταν όμως δεν το καταφέρνει αποφασίζει να βγάλει από τη μέση την Αλεξάνδρα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Τα πάντα γύρω της γκρεμίζονται…

Η Ευγενία βλέπει τα πάντα γύρω της να γκρεμίζονται. Όταν έδινε τις επίμαχες φωτογραφίες στον Ιάσονα, πίστευε ότι θα σταματούσαν να την θεωρούν εμμονική ζηλιάρα και ότι εκείνος θα μάζευε την γυναίκα του. Τίποτα όμως δεν πήγε όπως το υπολόγιζε.

Ο Ιάσονας κατέληξε στο νοσοκομείο, η Αλεξάνδρα στη φυλακή και ο Μάρκος τώρα πια στηρίζει ανοιχτά την γυναίκα που αγαπά, ενώ παράλληλα ζήτησε διαζύγιο από την ίδια. Καθώς όλα πήραν δραματική τροπή, η Ευγενία είναι ψυχολογικά κουρέλι.

Δεν ήθελε να χυθεί αίμα και κυρίως δεν ήθελε ο Μάρκος να την απεχθάνεται. Τώρα πια, καταλαβαίνει ότι τον έχασε για πάντα και αποφασίζει να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της. Για καλή της τύχη, όμως, η θεία της την προλαβαίνει στο παρά πέντε και καλεί αμέσως ασθενοφόρο.

Όταν τα δυσάρεστα νέα θα φτάσουν στην Αλεξάνδρα, θα θεωρήσει ότι η Ευγενία στην πραγματικότητα δεν ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά να συγκινήσει τον Μάρκο. Άλλωστε είναι γιατρός και ξέρει πολύ καλά πως να κόψει τις φλέβες της χωρίς να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της, αλλά απλώς να ταρακουνήσει τον Μάρκο και να τον γεμίσει τύψεις και ενοχές…

Λίγο καιρό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, η Ευγενία αποφασίζει να βγάλει από τη μέση την Αλεξάνδρα. Μέσα στις θολωμένες σκέψεις της, πιστεύει ότι αν πεθάνει, τότε ο Μάρκος θα γυρίσει κοντά της και θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Έτσι, λοιπόν, ένα βράδυ καταφέρνει να οδηγήσει την Αλεξάνδρα στο δάσος υπό την απειλή όπλου και την αναγκάζει να περάσει τον λαιμό της μέσα σε μια θηλιά, προκειμένου να φανεί αυτοκτονία και να μην την υποψιαστεί κανείς.

Η Αλεξάνδρα όμως αρνείται και οι δύο γυναίκες καταλήγουν σε πάλη και τελικά η Ευγενία πατάει την σκανδάλη. Για ακόμα μία φορά, η Αλεξάνδρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για την ζωή της. Θα καταφέρει να βγει νικήτρια πάλι και, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, θα ορκιστεί να εκδικηθεί την Ευγενία. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα ξεπεράσει κάθε όριο και αναμένεται να είναι πιο σκληρός και από των ανδρών.